06.12.10
19:55
Бях се спрял на green mag обаче попаднах на тая clout и съставките са много добри а също тъка пише че помага и при чистене. Някой ако я е използвал нека да напише някой ред, а и неможах да намеря с какъв креатин е.
С креатин оротат е , аз се спрях на грийн маг надявам се да работи понеже съм монохидрат нонреспондер :)
07.12.10
11:32
вече 8-ми ден съм на Грийн Маг и чуствам ивеличение на силата
нямам покачване на маса обаче
От мага съм пил мн кутии и съм адски доволен.Клауда мисля януари да го пробвам :P
08.12.10
09:15
Man Clout ; )
08.12.10
11:20
Ползвал съм и двете - веднъж GM и вече втори път Clout. При първия път останах със супер впечатления от Clout. Сега нямам такива резултати, но пък не го пия, както трябва, не тренирам, както миналата година и пр. В крайна сметка, бих заложил на Clout, но имай предвид, че идва скъпо и ще ти трябват 2 опаковки за около 40 дни и по-добри резултати.
08.12.10
15:49
Ами, не точно. Препоръчват за взимаш по 2 дози всеки ден дори и в нетренировъчни дни, поне докато не се постигне някакво натрупване от първата кутия. Преди го пих така и бях по-доволен. Сега го пия по веднъж, а някой път и забравям в нетренировъчен, а пия по 2 само в тренировъчен. Бих ти препоръчал да го пиеш поне 20 дни по 2 на ден.
аз мисля да го пия 2 пъти когато тренирам и 1 път в не тренировъчни дни.. а ще ми разясниш ли кога се приема в смисъл 1вото приемане 30мин преди тренировка а второто кога да е и преди ядене или след
а относно за 1вата доза забравих тя на гладно ли да е или 40тина мин след ядене защото тренирам в 2 и 30 преди това ям в 11 и 30 но мога да не ям след 11 и 30 или да хапна към 1 и 30
09.12.10
10:36
По етикет казват да се приема с храна, ако не се лъжа. Имал съм проблеми със стомаха, ако го пия на гладно, но може при теб да няма проблеми. Иначе - едната доза се пие 30 мин. преди тренировка. Ако тренираш ранния следобед, пий първата сутрин към 8-9 и втората непосредствено преди тренировка.