Нуждая се от програма за коремни мускули.

08.12.10
18:50

Здравейте,нов съм в форума и ще съм ви благодарен ако ми помогнете.Значи от началото на другата седмица почвам да тренирам, и трябва да акцентирам главно върху коремните мускули(хванахме се на бас с едно момче че до началото на март,ще успея да направя ясно изразени плочки),тоест разполагам с около 3 месеца в които ще тренирам усилено за резултат.Незнам как но не искам да качвам много маса, а искам да се съсредоточа на релефа.Преди съм ходил на фитнес една година и имам опит, мисля да си поръчам и някакви хранителни добавки като протеин.Значи като за начало ми трябва помощ да си намеря програма по която да почна да тренирам,трябва ли да спазвам някаква диета и кои хранителни добавки ще са ми от полза?Ето и малко информация за мен: висок съм 182см и тежа 70 кг. Благодаря предварително на всички които ще ми дават съвети.

08.12.10
18:51

плочките се правят в ,,кухнята,, ето ти програмата ; )

Първото, което трябва да направиш е да разбереш има ли ги плочките. Т.е. дали първо ще ги правиш, или направо тръгваш да махаш сланините отгоре.

08.12.10
18:58

Не ,почти няма никакви мазнини върху коремните мускули, а почти кожата опира мускулите,но казвам почти така че има още какво да се чака

08.12.10
19:18

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1