Въпрос за татуировка върху гърдата.

07.12.10
19:24

Значи приятели искам да си правя татуировка която на лявата гърда която започва веднага над зърното.. така сега съм на 18 години април  правя 19 ... 185 76 кг като почнах да тренирам преди 2 год бях същата вис. кажи речи на 58 кг :D и не съм се нацепил на гардата само на гъза и леко на гърба имам ама такива бледи.. не от червените та  ако си направя татуса има ли опаснот да се прецака от стрия ?  http://img593.imageshack.us/img593/8996/71531152859993277211679.jpg може да не е нужно ама аз да дам се пак това са ми мерките в момента. Ще сам ви мн благодарен ако драснете няколко реда :)

08.12.10
19:21

няма страшно

HE

08.12.10
22:16

Аз съм с татоо на гърдата, но нямам стрии.
От направата й върху мен до сега съм качил над 20 кг и не се е изменила изобщо, но с уговорката, че не съм предразположен към получаване на стрии.
Имай в предвид, че зоната около зърното е доста чувствителна и дали ще издържиш болката.

09.12.10
22:20

Всеки ми казва,че много боли,но има къде по страшни болки в тоя живот затва сме мъже  да търпим на всичко :P мерси много за отговорите момчета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1