03.12.10
19:51
Здр, всеки ден си тренирам в къщи (лицеви, коремни имам и дъмбели), но просто все по-често нямам сили, на лекции и упражнения съм през огромна част от деня и просто като се върна вечер сякаш нямам желание за тренировка и като се поразрових из нета и прочетох малко за креатина (ест в описанието наясякъде бяха споменати само положителни ефекти...) и се зачудих дали си струва и аз да го почна, но искам да ви питам какви са му положителните и отрицателните ефекти (моля да пишат хора ползвали го !) както и ако го пия дали ще надебелея и дали има ще има ефект върху човек който не ходи във фитнеса а работи в къщи ?
03.12.10
20:21
По добре си вземи някой предтренировъчен продукт. Според мен би ти помогнал много повече, като се има в предвид какъв ефект искаш. А именно, ще ти дава енергия, тонус, фокус и сила за по-усилена тренировка. В комбинация с правилно хранене елиминира умората. Добри такива продукти са Jack3d, N.o. Xplode, Hot blood.
06.12.10
00:22
Ами аз съм решил да си взема, така , че ако можете да ми препоръчате някакъв ?
06.12.10
00:45
Щом си се спрял на креатин, ти препоръчвам Етил естер или kre-alkalyn, защото при тях вредните ефекти от монохидрата не се наблюдават. Най-евтиният (според мен) за сега е този: silabg.com/bg/914-BIOTECH-CREATINE-ETHYL-ESTER.html . Повече относно видовете креатин и приема му, може да прочетещ тук: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49383#p-560717
08.12.10
19:25
а какво ще кажете за Kraemer, W.J. and Fleck, S.J. “Creatine Supplementation and Strength;” All Natural Muscular Development някоя от тези марки ? Както и какво е креатин монохидрат ? Има ли разлика ор другите които ми препоръча предния потребител ?
Креатин монохидрата доставя необходимите креатинови молекули за поддържане нивата на фосфокреатина, който осигурява енергия за работещите мускули. Този процес е важен за възстановяването на АТФ в мускулите по време на изтензивна тренировка.
Когато започвате програма за прием на креатин е възможно и дори задължително, да принудите мускулните клетки да складират необичайно високи количества креатин. Затова, в началото на всеки цикъл за прием на креатин се прави т. нар. зареждаща фаза. Тя е последвана от поддържащ период, през който дневния прием на креатин е в значително по-ниски дози.
13.12.10
23:33
Спрях се на Creatine-Alpha-Ketoglutarat и Креатин монохидрат кой от двата според вас ? И вярно ли е, че креатина стимулира растежа ?(на височина)
14.12.10
12:00
защо да не ми трябва, аз си ги правя пълноценни
14.12.10
15:31
Защото преса не се изкарва с много коремни преси, а с малко (2 пъти седмично макс) и нисък % мазнини, който някои имат генетично, други трябва да се трудят ден и нощ.
А лицевите опори сами по себе си не виждам как може да ги смяташ за тренировка.. креатинът би имал някаква полза, ако ходиш на фитнес редовно и тренираш цялото тяло, това което ти правиш е за общ тонус и няма как да растеш, със или без креатин.
За такъв тип тренировка не разбирам защо ти трябва креатин. По-добре си вземи протеинче нещо.
16.12.10
19:48
Какъв протеин тогава бихте препоръчали ?
16.12.10
20:30
Виждам, че си решил да инвестираш пари в тялото си, но не винаги най - правилната инвестиция за даден момент са точно добавки.