05.12.10
11:19
казано от slavko на 05.12.10, 10:33:
аз се успах много зверската...много Ви се извинявам...пишете тук, ако искате към 2-3 да се сберем в някоя зала, да видим техниката на някое движение...
Не така, просто кажи “Аз досега правих днешната тренировка от официалния сайт - Rest day” :)
е такива почивни дни най-ги обичам...
Но се радвам, че се събрахме толкова хора...имаше и две нови момчета...Марио и Георги, които се представиха доста добре!!!
Жалко, че беше толкова студено...можеше да понаправим още упражненийца, ама...
Потичкахме иначе...
По този начин :
правим една обиколка-почиваме толкова време за колкото сме я направили
правим обик. и половина-аналогична почивка
правин две обиколки-същото...
Това...два пъти...трябваше да са три...ама наистина беше студено и не исках някой утре да легне болен...
Благодаря на всички...Другия път...работа с пудовки и малко повече силови...
После Стели ме би на : 25суинга с 32кг. пудовка за време..:))))...45сек. срещу 48…хубава работа...:)))
06.12.10
18:07
Славка,мй си взел да се отпускаш!:))))) Не излагай старата школа,ако трябва да идвам за подкрепление:)
скоро ще има клип за под 40сек...само гледай...когато около мен почват да появяват дразнители, ставам най-опасен...
ама в случая не мога да удържа това, което съм отгледал:)))
слави резултата е 13мин. и 12 бърпита.наистина съжалявам че пропуснах трениривката в неделя:)))
френдове в отпуска съм до петък включително,ако някой има време за тренировка през седмицата да пише!!!
ЧЕТВЪРТЪК тренираме в 13 горе на стадиона...тренировката е подготовка за неделя...
Тогава Стели има рожден ден и ще го отпразнуваме горе подобаващо-с тренировка, която аз ще измисля и ще обявя като се съберем горе:)
Тренировката ще е в неделя...след 12, защото събота вечер най-добрия ми приятел прави 30 години и може маааааалко да съгреша...
Ще си изберем зала в която да тренираме...а и Стели ще черпи с бонбони:)))
10.12.10
21:13
Ама,вие бонбони пиете ли? :)
сега мислим варианта в събота да се съберем в салона за езиковата...
който ще присъства, да потвърди тук, да направим някаква организация...
някъде по обед предлагам да се запретнем...
16.12.10
10:28
Да и аз може да дойда :)
в събота съм на свинска коледа и няма да мога да дойда.днес също няма да тренирам,акукулатора ми се скапа;)
теди и той...е сега ако не донесете пържоли и не се съберем в нас на едно кросфит-ядене...няма кога...помислете и другата седмица, може да организираме една предколедна КФ сбирка в нас...
ехааа....е тука ме зарадвахте...сбираме се здрав група...:)))...утре вечер ще кажа окончателно какво се разбираме...но ще е нещо като 10:30 пред езиковата...
16.12.10
21:28
Много плевенчани в този форум, пък и организирани на всичкото отгоре :)
Трябва някой път и аз да дойда да видя какво е това нещо Кросфит.
Промяна в плановете..рязка...езиковата тренирали волейбол събота сутринта...к’во да правим...
Тренировката остава за неделя...тук ще напиша за колко часа...
Това значи...УМНАТА събнота вечер по дискотеките:)
17.12.10
20:54
Е..ако не умната,ще е русата...
17.12.10
21:01
Предпочитаме ги ниски и червенокоси :)
ще има...в събота...ако е хубаво времето сме на стадиона...ако е студ- в салона на езиковата...
в петък ще се уточним...
добре дошъл в клуба the_ace:)