Жена отива на преглед с мъжа си. На излизане докторът казва на съпруга:
- Честито. Ще ставате родители.
- Това е невъзможно, аз толкова внимавах.
Докторът го потупва съчувствено по рамото:
- Това е като движението по пътищата - ти може да внимаваш, ама другите - не....
06.12.10
11:06
Напълно всичко отговаря на истината :D
06.12.10
15:21
driving skills :D:D много добре са го направили ....
06.12.10
18:44
казано от CircleOfPain на 06.12.10, 11:06:
Напълно всичко отговаря на истината :D
хахах за Shoes , Gossip , Shopping center съм съгласна :D
Военната преса прав попринцип много ли е по-трудна от тази седнал.. ? Какви са вашите впечатления , защото аз днеска едвам направих 5 със 70кг. ,но правя за пръв път прав.. само съм заграявал прав с лоста попринцип.. Имам в предвид ,че седнал се справям по-добре.. дали и при вас е така.. ?
Седнал вдигам повече с около 10тина кг отгоре, може би малко по малко за едни и същи повторения.
06.12.10
20:04
нормално е кръста ти е облегнат.... тялото не залита седнал е нормално да вдигаш повече според мен :)
06.12.10
20:17
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=Pt-NvcuDVBc
VTW пред дилема съм дали да пребия един пальочо дето от години ме дразни или да го оставя да се прави на велик без капка покритие
06.12.10
20:19
Аз вдигам повече изправе. Въпреки, че не съм правил седнал от 1 година. :)
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=Pt-NvcuDVBc
VTW пред дилема съм дали да пребия един пальочо дето от години ме дразни или да го оставя да се прави на велик без капка покритие
Дечко.
Сексуалните предложения и закани, не подлежат на редакция.
Част от правилата на форума е, точка 66-та, ал. 3-та “Избягване на недобри и порочни практики, изразяващи се в редакция на интимните форумни предложения”.
Сори :)
Мнението беше редактирано от 6th на 06.12.10 23:41.
Така и така другаде няма да ми отговорят(то и за тука не е сигурно де)- какво ви е мнението за тренировка гръб+гърди по 7-8 работни на група в 4-6 повторения диапазон.
Бойкот - да, добре е. Да разбирам по две упражнения на група? Едно базово и едно асистиращо избираш и си чук.
казано от Thrash на 07.12.10, 00:43:
казано от 6th на 06.12.10, 23:41:
Сексуалните предложения и закани, не подлежат на редакция.
Част от правилата на форума е, точка 66-та, ал. 3-та “Избягване на недобри и порочни практики, изразяващи се в редакция на интимните форумни предложения”.
Сори :)
Абе направо.. В правилника ли влезна, лично да ми го копираш? ТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПООООООООООООТИИИИИИИИИИИИИИЯЯЯЯЯЯЯЯ.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.12.10 00:48.
Тъпо е всичко- да. Инак, Митя, мисля лег/полулег с дъмбели и гребане/набиране подхват примерно.
хаха, май някой е наминал с гъбата :)
Ъффф, как не ми се ходи на бачкане днес...
казано от CKOTA на 07.12.10, 00:54:
Тъпо е всичко- да. Инак, Митя, мисля лег/полулег с дъмбели и гребане/набиране подхват примерно.
Знаеш ли кое ще те скапе?
Асистиращите в суперсерии с базовите. Но не т’ва е чара - асистиращите да са набирания с пляскане и лицеви с пляскане. Нема да е лошо да пробваш нещо различно. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.12.10 11:04.
07.12.10
15:36
според мен голям гръб или големи гърди с 2упражнения ... малко трудно ще сатне като цяло си мисля, че големите мускули - гърди,гръб и крака се тренират отделно и малките мускули се слагат някъде с тях... до колкото се сещам Петко К правеше такива шашми като гърди+гръб ;)
Не е проблем и с по две упражнения, важен е общия обем на тренировката (брой серии и повторения) и интензивността.
07.12.10
17:03
Гърди и Гръб в Суперсерии :) Много хубави спомени имам от този тип тренировка. На другия ден си умиротворен.
07.12.10
18:41
хах не съм го казал ( че Петко няма гърди и гръб ;) ) просто насочих питащия към някой който го е правил ....
Олеее ,, как ми се играе Баскетт ... :D Тази година задължително ще участвам в турнира между училищата в моя град (Асеновград) ! Много съм нахъсанн ,, ще ги скъсам сичкии :D:D:D // иначе и песента от клипа е суперр ! - аз е знам като Lloyd Banks ft. Juelz Santana - Beamer , benz or bently
Аз от край време съм в отбора по волейбол. Добър отбор, ама все падаме, все заради един и същ човек.
Баскетбол и волейбол съм много добър ,, въпреки че не тренирам/ не се занимавам сериозно с тези спортове ,, много ми вървят и всеки път съм участвал на такива турнири.
Аааа да ви питам хорица сега : продавам си слушалките (комплект - блутут модул Nokia BH-214 и Creative EP-630 = 80lv с лек коментар :D) и искам да си купя някакви нови слушалки , по-качествени с много качествен звук (държа много на качеството и БАСА!!) Сега гледам Sennheiser , Creative , Bose Shure , AKG. Препоръчайте нещо (до 60-70лв) , което да си струва парите и да е по-добро от сегашните ми Creative EP-630 :)
Не разбирам нищо то слушалки, ама факта, че новите ти струват по-малко , отколкото искаш за старите ти не говори добре за теб като търговец :D
Ей това клипче много радва, мислех че само аз обичам баскетбол и в частност Коби :) Добре не всички са само футболни маняци :D
Viva la Basketball (and Voleyball) :D :D Футбол попринцип не играя а и не ми допада много. Обаче обожавам да изцепвам футболните топки с всичка сила :D
@Кorpusito - :D Ами ако продам примерно сегашните ми за 85 лева , и си купя някакви нови за 50 да кажем , ми остават 35лв. с които мога да си купя някакви дрехи примерно :D
За сега съм се спрял на тези модели слушалки : Sennheiser CX-500 , Sennheiser CX-300-II , Sennheiser CX-400-II , Creative E-830
Може ли някой който разбира да ми препоръча нещо :P Иначе за сега най-много ми допадат Sennheiser CX-500 & CX-400-II
Ако човек може да си купи нови и по-добри за по-малко пари, за какво му е да купува твоите ;)
Ами ако става въпрос за български сайт - dice.bg , аз тук ги гледам и може би от тук ще купя (ако не от ebay) . Amazon.com -тук също можеш да намериш реалните цени (както и в ибей) :) Един приятел има едни зенхайзерки , от големите слушалки , които хубаво ти изолират ухото - просто звукът е ... великолепен - толкова качествен звук не съм чувал никога :D Иначе май май ще взимам Sennheiser CX-500 или в краен случаи CX-400-II Precision или Creative EP-830
08.12.10
21:42
В кебапчетата и кюфтетата има ли нещо полезно?