08.12.10
20:55
Здравейте,
Казвам се Владимир Манолов, на 22 години съм и имам нужда от съвет. Висок съм 175 см. и 65 кг. което е малко за мен и искам да повиша, както мускулната така и телесната си маса! За целта съм си купил протеини, креатин и витамини, но незнам как да ги комбинирам и ако може някой да ми даде съвет,за да ппостигна максимален ефект. Също бих искал и с какви храни да ги комбинирам освен тренировките... Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от vladimir manolov на 08.12.10 20:56.
ами немога да ти обясня всичко но ще ти дам няколко полезни савета:
като пиеш протеин-а или каквото и да е яж една лъжица мед след това за по добро усвояване
също така наблегни на бананите, това е най въглехидратния плод, яж по 1 кг на ден - приблизително 4-5 банана
а като ставаш сутрин яж 3 яйца и само 1 жълтък(щото ще си докараш висок холестерол)
и наблягай на ориз, картофи, пилешко месо
еми мисля че това е най важното :)
мойто момче по-добре не му пиши на момчето,че МНОГО не верни неща написа току що ...
09.12.10
16:23
В раздела “Хранителни режими за покачване на тегло” има достатъчно писано можеш да разгледаш там и да намериш това,което търсиш :) Креатина се пие според вида му :) Протеин-а се пие след тренировка с някакъв бърз въглехидрат и сутрин на закуска пак с бърз въглехидрат или тогава,когато не можеш да си набавиш протеин от храната ;) Витамините се пият сутрин след хранене. Успех ти желая !