10.09.10
18:48
здравейте...! някои букви от клавиатурата ми липсват за което се извинявам.Зна4и тренирал съм 7 месеца ..спрях за около 3 месеца...сега запо4вам отново здраво да тренирам ! тежа около 83-5 кг и съм висок 180-3 см.Пове4ко мазнин насъбрах през тези 3 месеца...1-вия ми въпрос е до колко КГ е добре да отслабна...Но много ме е страх от това да не ми овисне кожата ако отслабна.Някакви идеи някакъкви съвети как да избегна това много 6те ми помогнат.2-рото което искам е да ми предложите някаква програма с колкото се може пове4ко дни..за6тото доста ми се тренира...и 3тото една хранителна прорама прости4ка да е...моля ви няма кого да питам за тези работи търсих из нета но всеки вика питай инструктора...да но моите не са толкова големи разбира4и а гледат само как да вземат некой лев за добавки...мисля 4е доста искам но много 6те съм ви благодарен..благодаря!
П.С Искам маса а не релеф.
10.09.10
18:59
ти масата си я имаш... теглото ти е добро за ръста лошото е че е мазнина щом ти се тренира 4 или 5 дневен сплит :) сега чакай само какво ще почнат да говорят другите че ще претренираш и т.н. Гледай в яденето ти да има повече белтъчини ( яйца,месо ) въглехидрати ( ориз,картофи,боб,леща ) поне 2-3 пъти преди тренировка и 2-3 след тренировка е хубаво да се яде
4дневен сплит :
1.гърди + предно рамо
2.гръб + задно рамо + трапец
3.крака + прасци
4.трицепс + бицепс + предмишници
5-6 ден почивка или единия ден кардио ( 5-ят )
7. повтаря се
5дневен сплит :
1.гърди
2.гръб
3.крака + прасци
4. рамене + трапец
5. трицепс + бицепс + предмишници
6-7 ден почивка или единия ден кардио ( 6-ят ) :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 18:59.
10.09.10
19:35
С колко крака да е масата?
11.09.10
08:08
kristiancho, душичко, може ли да ми кажеш защо пращаш един начинаещ да тренира 5-6 пъти седмично? Една едничка причина ми дай, моля. Броят на храненията преди и след тренировка зависи от това по кое време от денонощието се тренира. Тренирането на гърди и гръб в два поредни дни е повече от съмнителен съвет. Не е необходимо да ръсиш мъдрост без да помислиш над ситуацията на питащия и не е наложително да отговаряш наизуст.
jitov, опитай се да тренираш ефективно. При 3 тренировки седмично може да направиш повече, от колкото за 5-6 - въпросът е какво правиш в залата, как се храниш и как възстановяваш. Освен това ми се струва, че във форума има достатъчно информация относно нещата, за които питаш.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.09.10 08:14.
11.09.10
14:05
на момчето му се тренира повече.... вие отговаряте наизуст с това кръгова и 3 дневен сплит. Много сте се наплашили с това претрениране затова повечето момчета бутат малко в залата и после ядът като за 2 души за да не претренират и да захранят мускулите си и затова нямат снимки щото са мазнички така ако ме разбираш. Ако почне на 4 или 5 дена какво ще стане че ми е интересно ще претренира нали.... Да ама Не.
Дами и господа,ето така се правят за 1 месец 500 поста - С ГЛУПОСТИ :D :D :D :D :D :D :D
Важното е,че самочуствието е на макс...
По темата:И с три тренировки седмично ще тренираш доста,всичко зависи от това колко влагаш в една тренировка.Ще трябва да се научиш и на някаква хранителна култура.Тренирай базово и не се хвърляй на сплитове!Когато стигнеш моментът в който вече не извличаш 100% от базовото трениране,тогава може да минеш на сплит,но повярвай ми до тогава ще мине още доста време!
Айде успех и умната!
Поздрави,