Проблем

09.12.10
19:11

Тренирам от 2 месеца и веднага следкато почнах почнах да пия протеин геинер и сега от 1 седмица и креатин.Да добри резултати имам за тези 2 месеца но забелязах 4е по4нах да качвам повечко и то не само  мускyлна маса навсякаде по тялото ми,а и малко мазно .. само рацете са ми по стегнати но не кои знае колко (35см).какво да направя сега смис ас искам да направя повечко мусколна маса и малко мазнини!

Темата беше редактирана от Martin Atanasov на 09.12.10 19:31.

09.12.10
19:12

а иначе на 16 години съм висок съм 183см и тежа към 76 кг.Искам да направя солидно количество мускyлна маса и да го орелефя ;) може би трябва да земам няква добавка за да се намалят мазнините по тялото ми ли колкото и да са или всащност какво да направя?

Мнението беше редактирано от Martin Atanasov на 09.12.10 19:26.

09.12.10
19:24

един БУКВАР ще ти помогне много с качване на чиста мускУлна маса

09.12.10
19:51

Все си мисля,че просто можеби трябваше да ми дадеш съвет кво да правя с проблема които сам описъл например..

09.12.10
19:56

качените килограми може повечето да са задържаната вода от креатина или да си се омазнил от гейнъра(не знам защо си купувате такава глупост),а смятал ли си колко калории трябва да приемаш на ден. Ако ги превиваш с доста със сиг.качваш бързо и то с доста мазно.
Само може да се гадаее

09.12.10
19:58

несъм пресмятал просто гледам да ям полезно и да тренирам здраво.. геинерът го спрях но кво да правя с тези мазнини сега ? нещу добавки ли ще трябват да ги махам тези мазнини или?

09.12.10
20:03

прекалено много май мислиш,че всичко става само с добавки,а нещата са точно обратните... храната ти и качествена е пак може да се омазниш.Дай снимка да ги видим тези мазнини , но нали сега е й сезонът за маса качвай после ще сваляш

09.12.10
20:10

ас хубаво ще спра геинерът ще продалжа да качвам но после сичките натрупани мазнини които ще имам какво да правя с тех ..

09.12.10
20:11

смис ас незная защо но по ръката гледам дали има успех или не преди 2 месеца ми беше 31-32 сега е кам 35 което е добре но тези мазнини много ме притесняват..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1