07.12.10
20:49
здравейте :) на 14 години съм и имам 6 месеца стаж в фитнеса, та ако може да ми препоръчате някоя добавка за преди фитнеса за повече сила и издръжливост, до сега съм вземал само протеин но смятам да си взема нещо за преди трен за повече сила :)
П.П. моля без лоши коментари...
знам, но само тя не ми е достатъчна зада направя хубава тренировка и да се напомпя на макс :)
09.12.10
17:00
ако на 14 не можеш да направиш мускули без суплементи значи никога и с нищо няма да направиш такива!
абе аз имам резултат от фитнеса, но просто искам да взема нещо ново...а не само протеин след трен (rofl)
09.12.10
22:26
Е вземи си един Сайтек Атак тогава.. като за начинаещ е добре :)
Щом си решил да взимаш (въпреки, че според мен не ти е нужно), си вземи изпитан продукт, като NO-Explode, Crack, Jack3D, Shotgun… мани ги тея смотани Сайтек... Но все пак знай, че на тази възраст с хубаво ядене ще имаш с пъти по-голям ефект отколкото с добавки.
Вие пък намерихте да му препоръчате едни от най-силните енергетици :X
@ автора 1 кафе преди фитнеса и гърмиш, не си играй с буустери на тея години.
хах на 14 години да земам NO-Explode (rofl) вие май не ми мислите доброто :D
сила и издържливост се постигат с постоянство и тренировки, а с твоя 6 месечен стаж, едва ли си достигнал максимума на способностите си ... ако сега имаш нужда от такъв род добавки, какво ще ползваш след 1-2 години ... а ако направиш 10год стаж във фитнеса, сигурно ще трябва да си имплантираш ядрен реактор ... да не говорим, че не искаш енергетици, а искаш енергия ... как да стане ;)
що не пробваш с креатин първо?
казано от kreedzeR на 10.12.10, 15:02:
хах на 14 години да земам NO-Explode (rofl) вие май не ми мислите доброто :D
Май, май :D 1 кафенце преди тренировка е достатъчно и най-важното - храната. Успех