22.04.05
20:04
седмица**Mastabol ****Deca********Stanozolol
*1******************200 mg********100 mg
*2******************250 mг********200 mg
*3******************350 mg********250 mg
*4******************300 mg********350 mg
*5********200 mg****200mg*********350 mg
*6********250 mg****100mg*********250 mg
*7********200 mг****100mg*********200 mg
*8********150 mg****50 mg*********150 mg
*9********100 mг****50 mг**********100 mg
*10*******50 mg*******************50 mg
1во какви са тия мг. на станозолола ве? я кажи на ден колко мг взимаш от този стероид.
2ро цикала не е добър има сериозна грешка в съставянето, но това после. Моля кажи си годините, стажа на тренировка и опита ти със стероидите, целите и всичко друго за тренировка, хранене, мед. тестове и т.н., за което се сетиш. Ако нямаме горната информация няма как да ти се даде мнение по темата, виж горната важна тема в раздела по този въпрос.
по-здрави
23.04.05
02:40
висок сам 1.78 / 90 кила тренирам от 3-4 год 43 ръка ...
не сам зобил до сега
пост 3
————————————————————————————————————————
Искам сашто така да попитам дали STANOZOLICUM
stanozolol
10ml / 100mg/ml
производител:
Veto Canada ,
койти го има в anaboli-bg.com е с същото деиствие като Wistrol-a или са съвсем различни , понеже гледам че основната съставка им е
stanozolol.
пост 2:
Emil_mlo
даи некав съвет относно цикъла.
или пак кажи некъв цикъл със същите медикамнети..
Моля не пишете няколко мнение едно след друго!
Емил
Станозола са таблетки, за това дето си дал инфо незнам какво е и дали е оригинално!!!
Кажи си годините!
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Станозола са таблетки, за това дето си дал инфо незнам какво е и дали е оригинално!!!
Кажи си годините!
по-здрави
Станозолола не е само на таблетки както сигурно добре знаеш!
Той човека си е купил инжекционната версия! За оригиналността и аз се съмнявам! По принцип инжекционния станозолол се казва “Винстрол Депо” и е по 50мг/мл и е на ампули, а не в шишенца! Тоз канадския не съм го чувал, но това не значи, че не е истински! Може и да е добър, но това може да го каже само някой, който го е взимал!
Иначе цикъла не ми харесва особено! Може и по-кратък да се направи и не с 3 инжекционни препарата!
Станозолол на инжекции не съм чувал братле, виж за винстрол съм чувал.
по-здрави
ПП винстрола е бърз стероид и може да се бие и на два дни веднъж.
24.04.05
11:28
единствениа винстрол които си е винстрол е испанскиа по 50мг на 1мл. но има и много негови ментета.иначе всичко друго е менте.
[quote author=“goldeneagle”]единствениа винстрол които си е винстрол е испанскиа по 50мг на 1мл. но има и много негови ментета.иначе всичко друго е менте.
А така, мерси братле за истината! Напълно вярно е!
по-здрави
[quote author=“goldeneagle”]единствениа винстрол които си е винстрол е испанскиа по 50мг на 1мл. но има и много негови ментета.иначе всичко друго е менте.
Ти пък откъде си се осведомил, че всичко друго е менте!
Все едно да кажа, че освен Деката на Органон, всички други са фалшиви!
Станозолол на инжекции не съм чувал братле, виж за винстрол съм чувал.
Ми то активната съставка във винстрола е “станозолол” бе човек - демек само търговското име е “Винстрол”!
Да не говорим, че и хаповете и инжекциона са едно е исъщо нещо, точно при този препарат! И двата са със 17 алфа алкилна група и веригите им съм виждал (3-д модели) - едни и същи са! Даже в доста форуми гледам, на някои им излиза по-евтино и си взимат инжекционния винстрол орално!
Аз говоря като търговско име братле, че не съм виждал. За другото го знам ве ебаси!!!
Инжекционен винстрол да се приема орално :shock: :shock: :shock: стига ве братле, как е възможно това? Това означава сигорно, че са се престарали с азотната група при инжекциите.
Сами можете да видите, че нещата са ментета като отидете във фирмите и видите, че даже няма такива разфасовки :) :) :) никога тези фирми не са предлагали подобни ампули или блистери :) това е най-шашкащото
по-здрави