20.04.05
21:45
Здравейте,
Кажете ми ако имахте пари, които да давате за суплементи и искате да сваляте мазнини, какво бихте си купили? Ако може да степенувате, за да може човек да оцени в зависимост от парите, които има, какво да си вземе
Много мерси предварително!
Поздрави!
Ако имах много пари бих спазвал една НВД.Бих си купил и качествен казеин,хубави аминокиселини и глутамин.Но диетата е най-важна според мен.
е добре защо са ти пари за НВД?
Глутамин и аминокиселини защо? За възстановяване? Какво е казеин? Диетата си е ясна, кардиото е ясно... питам за добавките :)
Поздрави!
21.04.05
11:21
Аз бих направил следното:
протеини:
суроватъчен ( на Оптимум) и яйчен (на Оптимум) протеин
Аминокисилини (комплексни) на МЛО;отделно BCAA(оптимум);отделно L-Glutamine(на АББ);
Три креатин малат - ако може да не е на JK
Фетбърнър - Хидрокси кът на Мъсалтеч в комбинация с Анимал кътс на Юниверсъл
Л-карнитин(Оптимум) и Инозин(оптимум)
НВД - много белтъчини ,ма много :D
Доста кафе
Анимал Пак - витамини и минерали
Охх....дано не изпуснах нещо
Не мога да ги степенувам кой знае как , но на първо место е големите дози протеин!
По-здрави
Здравей,
Доста изчерпателна информация, мерси! Защо залагаш толкова много на протеина при сваляне, за да не загубиш мускул или за нещо друго?
Сега да питам, можеш ли да ми обясниш ролята BCAA и Изонин, понеже нищо не ми говорят :(
Освен това тия фетбърнъри - добри ли са, пробвал ли си ги, изобщо дай малко инфо за тях.
Каква е цената на тия протеини, дето си писал, бтв?
Поздрави!
21.04.05
13:17
art_of_pain, ти тоя Animal Cuts ползвал ли си го? Добър ли е?
21.04.05
13:44
не съ го ползвал , но съм чувал много добри отзиви от него , затова бих го пил , стига да има някой желаещ , който да ми го купи де :D
каква му е цената тук? Че гледам навън е 30$, ама тук надали е толкова! :)
Поздрави!
21.04.05
13:56
бе много е скъп - 115 лева го продават в SNC.
хахахахаах
мале баси смехорията бива ли такова нещо! Това не е истина :) Такава разлика в цената:) Е, със сигурност ще го пропусна! :)) Нещо, чиято цена не е толкова надута, и също сте чували да има добър ефект? :)
Поздрави!
21.04.05
14:27
Виж във форума за “Работят ли Фет Бърнерс”
Обърни внимание на казаното там. Има и още няколко такива теми. А това 115 лева за фет бърнер е голяма глупост да си го вземеш. За толкова пари може да си вземеш протейм 100 УЕЙ на Оптимум дето ще ти стигнат за 3 месеца :twisted:
Абсолютно съм съгласен с теб за това. 115 лв за фет бърнър няма да дам посмрътно :)
Поздрави!
21.04.05
14:54
да съм казвал аз че ще дам 115 лева???? - не помня , аз също не бих дал , просто така сте задали темата , така че стига сте спамили , а отговаряйте
по темата!!!
Ако продължавате да спамите и не пишете по темата, ще я заключа!!!! :!: :!: :!: :!:
на мен би ми струвало, ако искам всичко 240 лв, вчера го сметнах и затова пръснах само 70!
aeshna, какво си купи? :)
art_of_pain, всички от тези продукти ли могат да се купят от България? Има ли ги на Пиротска или на Евлоги Георгиев?
Освен това - в НВД-то колко белтъчини на килограм тегло? Щото каза много, ама това нищо не ми говори :)
И не ми каза ефектът на глутамина който очакваш какъв е. За възстановяване(да не загубиш мускул) ли ще го пиеш?
manson, колко струва тоя протеин на оптимум? ( в по-малки разфасовки:) ).
Поздрави!
21.04.05
19:41
100% Whey на Оптимум:
0.454кг - 33лв
0.912кг - 54лв
2.283кг - 119лв
4.550кг - 219лв
21.04.05
20:03
[quote author=“newguy”]
Какво е казеин?
Казеинът е противоположното на суроватката. Той е неразтворим, бавно усвояем протеин с млечен произход. Казеинът може да бъде антикатаболичен и няма ефект за увеличаването синтеза на протеини. Така че какво му е полезното? Казеинът се утаява в стомаха и се усвоява бавно за около 2.5 до 4 часа в някои случаи. Ето защо той не трябва да се взима веднага след тренировка. Казеинът е добър избор особено веднага преди сън, т.к. той осигурява бавен поток от аминокиселини за около 3 -4 часа и предпазва от разрушаване на мускулите.Нуждаем се от този бавен приток на аминокиселини тогава, когато тяло ни няма да може да получава протеини за около 8 часа.
[quote author=“newguy”]е добре защо са ти пари за НВД?
Глутамин и аминокиселини защо? За възстановяване? Какво е казеин? Диетата си е ясна, кардиото е ясно... питам за добавките :)
Поздрави!
Глутамин и Ак се взимат за предотвратяване на катаболния ефект,а и не само за това.Доста важни добавки(суплементи) са.Казеин е ‘’бавен’’ протеин.Да ти обяснявам ли какво е ‘’бавен’‘.Една НВД също струва парички-пилешки гърди,яйца,хубава риба,пресни зеленчуци,грейпфурти..... .
Най-добре разгледай по-обстойно темите (настоящи и стари) из форума или се консултирай по-детайлно за някои неща с човек специалист.Това не са елементарни неща.Тук става въпрос за здраве.При това твоето.Тяло се гради с години пот и тренировки.
п.с. Деспред не мисля,че казеина трябва да бъде пренебрегван.Аз съм много доволен.Пия по две дози дневно.Една през деня между хрененията и една преди сън.Според мен всяка една добавка има своите недостатъци и положителни страни.
skarhead, не си разбрал despred струва ми се :) Тя е написала:
[quote author=“despred”]
Така че какво му е полезното? Казеинът се утаява в стомаха и се усвоява бавно за около 2.5 до 4 часа в някои случаи. Ето защо той не трябва да се взима веднага след тренировка. Казеинът е добър избор особено веднага преди сън, т.к. той осигурява бавен поток от аминокиселини за около 3 -4 часа и предпазва от разрушаване на мускулите.Нуждаем се от този бавен приток на аминокиселини тогава, когато тяло ни няма да може да получава протеини за около 8 часа.
Което аз го разбирам така:
“Така че полезното му е следното:Казеинът се утаява в стомаха и се усвоява бавно за около 2.5 до 4 часа в някои случаи. Ето защо той не трябва да се взима веднага след тренировка. Казеинът е добър избор особено веднага преди сън, т.к. той осигурява бавен поток от аминокиселини за около 3 -4 часа и предпазва от разрушаване на мускулите.Нуждаем се от този бавен приток на аминокиселини тогава, когато тяло ни няма да може да получава протеини за около 8 часа.”
Т.е. не се опитва да каже, че не е полезен, напротив, обяснява с какво е полезен:)
Колкото до НВД - прочел съм чат пат всичко в тоя форум за НВД, и още неща. От 2-3 седмици съм на НВД и (специално за мен) ефектът е поразителен. Тъй че питах за добавките, НВД-то е тема на други дискусии:)
Поздрави!
22.04.05
17:55
Благодаря newguy :D , правилно си ме разбрал :wink:
skarhead, съжалявам, че начина ми на изразяване те е объркал. Аз също съм много доволна от казеина :)
[quote author=“newguy”]aeshna, какво си купи? :)
art_of_pain, всички от тези продукти ли могат да се купят от България? Има ли ги на Пиротска или на Евлоги Георгиев?
Освен това - в НВД-то колко белтъчини на килограм тегло? Щото каза много, ама това нищо не ми говори :)
Какво си купих си е една малка тайна все пак :)
А за НВД и белтъчини, те не трябва да падат по 3 грама на килограм телесно тегло, поне аз така съм си направил нещата, че за моето тегло от 90 кг ям по 300 грама белтъчина на ден и то без почти грам бъглехидрати в шповечето случаи!
Има всички продукти които Арт Ъф Паейн ти е изброил и в двата магазина, с ходене до там, виж кое къде присъства, но не ти ги пиша, защото не искам да им правя реклама на магазините просто! 8)
Иначе всичко го има! Питай конкретно за продуктът и цената му!
Бачкай здраво в залата и успех!