kikoto дневнико-съветник

Темата е заключена.

07.12.10
19:47

Здравейте,Ми общо взето за момента мисля че наямам чак такава нужда от дневник,а повече от идеи за опражнения,програми,хранене и  така нататак защото сега навлизам в фитнеса , вече с месец стаж.Та в моя случай няма да е дневник а саветник защото така да се каже съм пълен аматиор и започнах без преди това да съм вдигал и 10 кг от лежанка.
Та положението при мен е следното години:23 височина :181см тегло:75кг,разполагам с уред kettler clasik прав лост,крив лост ,два бр дъмпели и 100 кг тежести.Цели да повиш малко тегло примерно 80-82 кг,също така много се надявам да успея да оформя добри гарди бицепс и корем,и също така не на последно място да се поизправя малко защото имам изгърбена стойка нямам някви искривяваня а просто се гърча незнам защо?Относно уреда предпочетох да си го купя защото ми изпаднаха пари и исках да ги вложа в нещо смислено от колкото да ги испия по дискотеки,а и предпочитам да тринирам в нас а не във фитнес защото някой път се поучава така че свършвам парите и до заплата съм на 0 пък камоли да имам пари за фитнес,а и когато и да ми се дотринира е на разположение.Като време за тринировки имам общо взето доста свободно време така да се каже мога да тринирам почти всеки ден.Като хранене проблема при мен е че малко съм претенциозен към храна,а и се наяждам от малко.Сега за тренировката,значи тинирам от един месец по следната програма(аз съм си я мислил) ден тринировка,ден почивка,опражнения:
1.повдигане щанга от лег 3 x 10
2.повдигане щанга поу лег 3 x 10 тук малко изъдхвам след лега
3.пек-дек 3 x 10
4.дърпане на горен скрипец за гръп  3 x 10
5.разтваряне на дъмпели в страни 3 x 10
6.раменна преса 3 x 10
7.бицепсово згъване с прав лост 3 x 10
8.трицепсово згъване на горен скрипец 3 x 10
9.коремни преси 3 x 30
почивка между серийте минута и половина
Ми общо взето това е положението при мен ще се радвам за всякакви идеи ,съвети , критики ,та дори и окуражение защото от месец тринировки няма кой знае какъв ефект,а съм доста нахъсан да постигна някакви резолтати.

10.12.10
16:28

Здравейте отново,днес най сетне намерих кантр и установих че за месец тринировки и опорито хранене съм оспял да кача 4 кг и вече съм 79 кг,но искам да ви попитам следното понеже не спазвам няква определена диета а просто се стремя да ям каквото и да ми се дояде самоче в по големи количества и по начесто и виждам че има ефект качил съм 4 кг но ме е страх в един даден момент да не натрупам много мазнини,иначе освен посочената по горе тринировка,ходя един-двапати седмично да ритам на славя и там тичам доста,та вапроса ми е дали за начинаещ е добре да качвам така киограми и дали има риск за прекалено натрупване на мазнини?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1