01.12.10
12:09
Здравейте,
искам да питам дали някой го е пробвал и дали има впечатления или да е чул някъде нещо. Благодаря предварително.
08.12.10
22:34
ми пълен боклук е .Преди няколко дена приключих 1 опаковка и никакаво възтановяване или мусколообразуващо действие не усетих.Действал около теб в теб по свой начин-прах в очите .Наъ доброто възтановяване постигнах с протеин бцаа и креатин-нищо повече не ти трябва.Но ако даржиш да си дадеш парите на вятара-това е продуктът
Еми късно е вече, но ще дам коментар след като го изпия цялото.
Принципно от това което прочетох от американските форуми, повече хора са недоволни като цяло. Едни заради вкуса, други заради цената, трети им се гадело и т.н., но хубавото е че имаше и доволни. Ще видим как ще е при мен и ще пиша.
На какви дозировки го пи. Аз пия по една мерителна лъжица вече седмица и половина и от другата мисля да мина на две.
На едни действа на други не. Така е с добавките. Аз лично съм супер доволен, както и няколко тест клиенти.
10.12.10
23:08
Не че имам нещо против тази фирма, но това е поредният продукт, който се опитва да маскира една сравнително проста формула и да я представи за нещо изключително. Направо ме напушва смях като чета как описват един от ключовите процеси, чрез който се е получила магията: лиофилизацията е просто процес на вакуумно сублимационно сушене, при който материалът се замразява предварително с определена скорост до температура на пълно втвърдяване и протича в условията на определен вакуум. Използва се от десетилетя в хранително-вкусовата промишленост. Като го маскираш с много сложни думички и човек ще си помисли че Muscletech са направили пробив в науката.
А етикета? 75 съставки? Как се оптимизират 75 съставки в една формула бих попитал, без да чакам смислен отговор. И за колко от тях има истински доказателства че работят - даже недейте да проверявате. Цялото многословие на производителя се свежда до: има доказателства, че л-леуцина(сам и в комбинация с други аминокиселини)може да стимулира белтъчния синтез в мускулите след тренировка. Глутамина и бета аланина също са полезни за тази цел, а и креатина. И препоръчаната доза е 3 лъжици (3X25 g?) Вероятно защото 19 от тези 25 грама са въглехидрати, което ни оставя с 6 грама полезен товар. Т.е. за да има реално някаква полза от препарата, 90% от полезния товар е запазен за креатин монохидрат (!), л-карнитин (!) и малко БЦАА-та. Това са доста евтини съставки, а крайната цена на този “hardcore” е доста солена. Shame on you, Muscletech!