10.12.10
21:55
Отскоро се занимавам с баланс, иначе поддържам ритъм към уличния фитнес. Поздрави !
10.12.10
22:10
Wow ! Бравооо , супер ! Занимаваш ли се и с хип хоп танци ?
Танцувам или се разтягам през почивката ))
По принцип да, пластика и clown walk’ Мерси !
10.12.10
22:15
Още веднъж браво ( за танците ) ;) Голям фен съм им :)
c-walk, а...:))))
много играех преди...как приятно ми напомни:)))
иначе си як...бравос!
10.12.10
22:29
Суууупер яко ее! А чувал ли си за parkour и free running? Мисля, че може и да ти допадне :)
10.12.10
22:35
За колко време се научи да се крепиш така. :)
Браво и от мен! Даже на моменти има и вятър ( короната на кипариса шава насам натам...) - това усложнява още повече нещата :)
Оффтопик: немската овчарка ми е от любимите кучета (h)
Благодаря !
Баланс ми отне да науча първото крепене от 20 секунди за 1 месец. Наскоро започнах да се занимавам по-сериозно и това е ефекта ))
@ Атом. Вятъра ужасен, днес при тренировка ме буташе буквално. Тези дървените успоредни столчета се счупи едното и се стоварих долу, щях да се почупя :-D
Мнението беше редактирано от Japi на 10.12.10 22:43.
Няма спор, че тренировките ти хващат окото, но защо си ги постнал в раздела на дамите?
Е, нищо, де, тъкмо и ние да се порадваме малко!
Браво на автора и на мен ми хареса.
опа :D
Не съм се загледал, явно има промени във форума. Отдавна не съм влизал’ Поздрави !
12.12.10
16:04
Браво, страхотно! :)
А откъде се учиш? Има ли някой, който ти показва/помага, или отнякъде черпиш информация?
Супер, ужасно много се възхищавам на подобни баланси...защото аз още не се справям добре с тях (поради проблем с китката), но не съм се отказала. :)
Мерси дами :) Никой не ми ги показва, някои ги виждам от нет’а а другите са си основни. Избирам тези, които са ми по-интересни и удобни
Маргаритке- китките ме болят, лявата конкретно много. Винаги нося лента
Поздрави и тренирайте за здраве ! :)
Аз също нося лента (ластичен бинт по-скоро), дясната ми китка е оперирана преди около година, но така и не се възстанови напълно, от там проблема с баланса - по-голямата част от тежестта ми отива в ляво и скоро ще мога да правя баланс на една ръка хаха ;)
За предно салто първо засилката ти е грешна - не се стреми да стъпваш плавно. Натисни земята хубаво, че да се чуе тропане. Второ нека ръцете да мятат на горе (не че го правиш грешно, твоят начин е руския) за да те изведат, пък после махай навътре (както ти е по удобно). Трето - добра уриентация ;)
01.05.11
00:39
а по колко време отделяше на ден за 20 секундното крепене на ръце :)
01.05.11
01:08
казано от pesho petrov на 01.05.11, 00:39:
а по колко време отделяше на ден за 20 секундното крепене на ръце :)
Преди 2 години се занимавах с “free run”,“parkour” и за около 2 седмици се научих да хода доста добре на ръце.Като по цял ден се дигах на ръце.Като нямах кво да права и се учех постояно.С постоянство всеки ден и за 1 седмица ще се научиш горе-долу.Като цяло най-трудно е докато свикнеш,първата седмица усешташ как главата ти се пълни с кръв и е яко гадно.След една седмица не ти прави впечатление и си луд. :D
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 01.05.11 01:19.