Изгаряне на мазнини

04.12.10
17:32

Здравейте, висок съм 178см. и тежа 78кг. Имам натрупани мазнини в областта на таза и бедрата. Обиколката на таза ми е приблизително равна на гръдната обиколка около 105см. В момента не тренирам, но имам крос-тренажор в къщи. Желанието ми е като на всеки разбира се - да сваля колкото се може по-малко мускулна маса. Прочетох една статия за кардиото в която се прави съпоставка между маратонец и спринтьор. Та въпроса ми е как е по-добре да тренирам на крос-тренажора -  с умерена интензивност (60-70% от мах. пулс) или да редувам спринтове със слаба интензивност? Това нежелано натрупване на мазнини се получи след като преди тренирах краката много, но получих проблем в колената и доктора ми каза да не ги натоварвам повече с тежести.

04.12.10
23:55

Разнобразявай - известен период от време - интервално, след това с умерена интензивност. Накрая сам ще прецениш кое ти подхожда повече.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.12.10 23:55.

Ще пробвам. А може ли линк към разнообразни продукти за НВД (Как изглежда вашата НВД?). Колко време след кардиото да закусвам и какво? (овесените ядки ми омръзнаха)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1