Ей слушайте на какво попаднах:
You`re so deep in the closet you find Christmas presents in it.
Бухахахахаха :) Няма да правя предположения, че ще е много offensive, ама все пак много ме кефи :) Цял ден се смея
Filthier than fingering your sister, and finding your Dads wedding ring…
11.12.10
11:09
Къде го видяхте този сняг :D :)
Дано да е кратка зимата ,, че много е мразя :D Искам да е топлооо—ЛЯТООО :D
Петко К. - беше споменал някъде като питах за слушалки Pioneer CL-30 -> наистина много добри отзиви прочетох за тях , обаче са ги спряли от производство (така разбрах аз) :( Нещо до 50лева последно да ми препоръчате ? - с възможно най-добро качество на звука и басовете да са на високо ниво (дълбооокии хуубави басове) .
Някой има ли представа колко тежи един средноголям грейпфрут без кората и ципите?
11.12.10
16:41
един странен въпрос : Как е по-полезно да изядеш 10 белтъка ( примерно ) наведнъж или да ги ядеш по два през 15минути ?
Може ли някой да ми препоръча програма за обработка на видео файлове, която да чете обаче MOV file, но програмата да дава възможност за изрязване на част от клипа и записването му в друг формат.
Хора откъде си купувате прясна риба в София?
Аз си вземам от един рибен магазин, който е много близо до пазара Димитър Петков. Цените са добри и рибата е прясна.
Хахах как се наредихме с въпросите.... Дано ни огрее :D
Все някой ще помогне Силве.
А за грейпфрута - тежи средно между 200-300 гр.
:) ;)
Много благодаря! Стягам режима, Карпи, и се дразня като не знам нещо колко тежи.
Между другото, мисля да си плагиатствам от твоето меню :)
Хора откъде си купувате прясна риба в София?
Аз си вземам от един рибен магазин, който е много близо до пазара Димитър Петков. Цените са добри и рибата е прясна.
Аз живея горе долу там живея. Можеш ли да кажеш къде по точно се намира този магазин?
Аз живея горе долу там живея. Можеш ли да кажеш къде по точно се намира този магазин?
Намира се на бул. “Ал. Стамболийски”. В началото на пазара Д. Петков, ако го знаеш. Там минават трамваи 10 и 8. Даже имат спирка и той е срещу тях.
Между другото в другия край на пазара, който свършва до ул. “Пиротска”, там пък върви трамвай 22, също има рибен магазин.
Дават за Лидата по Btv :X
Да бъдеш здрав, или да бъдеш слаб. Ебати логиката изкара.
Хахах, да, това ми хареса, но както винаги малко преувеличават - то не може без и те да добавят нещо. А майка ми, за да не остане безучастна ми каза “Виждаш ли какво става? Това е от хапчетата, които си поръчвате от интернет!!!”. На нея пък се смях още повече.
Ей Торес проваля отбора!Футболист с такава “класа” не може да си позволи такива грешки, каквито направи днеска.Който е гледал мача, знае за какво говоря.Не се провали само на този мач, а и на много други този сезон.Пишлеменце...
11.12.10
22:47
Абе Кристиянчооо,що остави Миметооо бе? (shake)
12.12.10
11:08
не знам какво сте си писали на миналите страници ама тоя Кристиянчо аз ли съм ? :D
Има ли начин да инсталирам 32-битова програма на уин 7 64 бит? Изписва, че тази версия не е compatible и ми казва да си взема 64-битовата, което няма как да стане. Става дума за Оптимик.
Пробвах и Cutting 3, ама нещо не мога да се ориентирам добре в нея.
12.12.10
19:56
Има ли начин да инсталирам 32-битова програма на уин 7 64 бит? Изписва, че тази версия не е compatible и ми казва да си взема 64-битовата, което няма как да стане. Става дума за Оптимик. Пробвах и Cutting 3, ама нещо не мога да се ориентирам добре в нея.
Може, но е необходимо да я стартираш в 32-битов режим. Програмите, които поддържат 64, обикновено имат две икони за пускане.
Тази няма. Не ще и това е. Опитах (не се ебавайте) да изсталирам Virtual PC с уин ХП, ама не ще да стартира. Нямам идея.
Иначе пробвах Smart2DCutting, страшна е, ама е демо.
Ако си с Ultimate - ХP Mode (което си е чисто виртуално ХР). Може да пуснеш виртуална машина и с VMWare.
Пробва ли в режим на съвместимост с по-стара версия? Принципно няма проблеми да вървят 32 битови приложения, и аз съм с 64 битова седмица и повечето програми са ми 32 битови версии. Може проблема да и е друг, а не в 64-те бита.
12.12.10
22:11
За теб та,колко други Кристиянчовци има във форума.. :D
——
ЕеееееедитТ! : абе как се казваа втората песничкаа? http://vbox7.com/play:d0db1cb7
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.12.10 22:57.
Хораа хора , ;D тези дни ще ида на да ми направят снимка на рентгена на раменната става ;; след това на ортопед (можеби) , защото дясното рамо е лешник :X Много е зле рамото и незнам - сигурно ще спирам временно тренировките. Даже от сега правя планове за една програма , в която да тренирам само ръце и корем :D и повечко кардио за да сваля малко мазнини , обаче пък ще замажа гърдите и гърба (па и раменете също) :X
Сам съм си виновен , хем знам че ми е ш****о рамото и пак се зорих.
Крайно време беше - премахват застрахователните стикери от автомобилите!! Умирам от кеф! Стига вече с тоя узаконен рекет!
13.12.10
23:39
Крайно време беше - премахват застрахователните стикери от автомобилите!! Умирам от кеф! Стига вече с тоя узаконен рекет!
И сега само маркировката ли остава? От къде е инфото?
Днес отцених достойнствата на хубавите гуми и малолитражния двигател.
Пътувах 1.30 ч. от Дианабад до Павлово. Фандъкова бая поздрави отнесе :D
Днес се нагледах и на “тарикати” - вижда, че няма да мине на зелено и ще остане по следата на кръстовището и продължава да се бута, а по-лошо е, че овцете зад него и около него правеха същото. :D
Колко ли е хубаво да си катаджия в днешно време (devil)
Кога го казаха това и сигурно ли е ?
хед как ги оцени тея достойнства,че аз такова шоу си спретнах с тва рено че чак жал ми стана :) иначе единия армотисьор лопа и в сервиза нещо мелеха че можело да блокира колелото ама само искат пари говедата,ако пък не лъжат ще ядем жито :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 13.12.10 23:44.
В новините на ТВ Европа го чух преди малко. Наистина много се изкефих. Новината беше ‘От догодина...’ и ми е много интересно дали ще е от януари още.
Хеад, къде си в Павлово?
14.12.10
00:03
хед как ги оцени тея достойнства,че аз такова шоу си спретнах с тва рено че чак жал ми стана :) иначе единия армотисьор лопа и в сервиза нещо мелеха че можело да блокира колелото ама само искат пари говедата,ако пък не лъжат ще ядем жито :)
Ами аз мойто съм споменавал, че е рециклирано вече :D
Иначе по:
- разход на гориво - напълних му резервоара като се прибрах в квартала и на касата чак ми стана хубаво ;)
- гуми, спирачен път и устойчивост - на няколко пъти го засилвах /на празни участъци/ и нямаше поднасяне, влачене и т.н.
- натегнаха ми ръчната и в няколко завоя го пробвах да видя задницата как се държи - не мърда, но това го отдавам на новите гуми.
- Рени има невероятно парно - спирах го на няколко пъти щото вътре не се диша.
На теб амортесьора ли ти е заминал или тампона с лагера - ако е тампона с лагера те съветвам да го смениш. Евтинки идват, но зависи за работа колко ще те одерат. Ако амортесьора е изпуснал - смени ги. Газовите идват с 50-тина лева по-скъпи, но си заслужава. Ако ти е тръгнал амортесьора и не го направиш се приготви на пролет за стабилен ремонт по предницата. Според мен не бива да си играеш точно с това :D Иначе ти стискам палци да е тампончето на макферсона и лагерчето в него, но ако ядовете са от него сменяй и двата. Мен предишния “майстор” ме убеди да се смени само единия и след това на баланса на предницата имах разлика 5 см. във височината (swear)
Хеад, къде си в Павлово?
На кръговото улицата в ляво от кооперацията на Хр. Стоичков - има едни не много нови кооперации :)
Не ми се сменят армотисьори, защото преди 6-7 месеца имаше ремонт и предните 2 бяха сменени с газови - в началото бяха супер.Иначе ще го закарам на друго място да го видят и дано мина по-леко.Трябвало е да смениш и двата,затова се ядосвам понеже всичко е x2,понеже в 90% от случайте ако смениш само единия евтиното излиза скъпо.За жалост така са тия рендета - слаби предници ...
Какви гуми си сложил и ако не те бърка може да кажеш с колко олекна за тях :) ? Аз не ги смених зимните и сега малко поднася като набия спирачките или подам по-рязко на ниска предавка,но от друга страна си правих експеримента на непочистен и леко позаледен участък с плашещи завой :) Ръчната много радва,ако ти кове както при мен те разбирам напълно >:)
14.12.10
10:00
Debica сложих и съм много доволен.
Понеже витаги като сменям гуми и гледам dot-a и по-трудничко си намерих, че на повечето гумаджийници бяха от миналата или по-миналата година, а аз все пак искам нови гуми. Някъде съм 260 лв. излезнаха 4-те.