11.12.10
21:13
След операция и 15 дена гладуване и свалени 10 килограма,сега искам да попитам кой от следните гейнъри да избера за да си възвърна по-бързо килограмите,в комбинация с добър хранителен режим естествено.Няма нужда от протеин,а от бързо връщане на килограми.Та харесах следните 3 гейнъра,искам мнението ви кой да предпочета.А може и отделно вие да си дадете мнението.
Ultimate muscle juice revolution 2600
American sports nutrition american mass
Titan nutrition mega whey gainer 5000gr
11.12.10
23:00
.
Мнението беше редактирано от Георги Димитров на 07.01.11 13:56.
Не съм ги пробвал ,но мисля ,че най-калоричният и този ,които ше ти свърши най-добра работа на теб е Muscle juice revolution .
Можеш и сам да провериш като просто съпоставиш съставките и грамажите в всяка доза от продуктите
12.12.10
21:44
Зависи каква е операцията и дали можеш да тренираш с пълна сила за да има смисъл от добавките ,аз претърпях скоро операция и и изгубих като теб 10-11кг и после ги върнах без никакви добавки при това що годе чисто за около месец и половина така че се замисли дали да даваш пари по добре инвестирай в храна направи си стабилен хранителен режим тренирай колкото тялото ти позволява и ще си върнеш килограмите не се притеснявай,ако обаче си решил твърдо да даваш пари по-добре се насочи не към гейнер а към протейн,а ако си решил че искаш точно гейнер и аз сам за Muscle Juice добър е като вкус разтваря се добре и има ефект от него пил сам го добре качвах :) и добре възстановява