07.12.10
21:02
казано от dance_girl на 07.12.10, 20:01:
В момента може ли да се влиза отнякъде в цялата фитнес галерия? Не виждам и списък на рождениците . :)
И двете функционалности ще се появят отново, но във вариант, който според нас ще е по-ефективен. Задържаме доста голяма част от новостите, за да може потребителите да свикват постепенно с всяка от тях.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 07.12.10 21:02.
Аз пък,продължавам да си искам, като натисна нови теми,да не ми излизат стари,и то без нови мнения в тях....как може да се свикне с това?
пп.Това е единствения форум(от които аз посещавам) в който е така...
08.12.10
10:21
казано от дебелия на 08.12.10, 09:20:
Аз пък,продължавам да си искам, като натисна нови теми,да не ми излизат стари,и то без нови мнения в тях....как може да се свикне с това?
пп.Това е единствения форум(от които аз посещавам) в който е така...
Разбирам те, помислили сме и за този филтър, така че да е удобен и в двете посоки на ползване.
Много ама много искам форума да е разпънат по цялата дължина на екрана, на висока резолюция е супер гадно с тия звездички отстрани.
Дори мисля да пиша писмо на Дядо Коледа, а ако няма ефект после и на Дядо Мраз :)
Винаги когато пусна форума(автоматично съм логнат) горе вдясно не ми излиза,че съм логнат в моя профил а излиза просто “Здравей,!” и менюта Акаунт,Дневник и т.н. И когато напиша мнение,виждам,че е постнато от моя акк,но ако искам да редактирам трябва да цъкна горе на акаунт,изписва ми Здравей тра ла ла и тогава мога да действам.От там мисля и идват повечето оплаквания,че хората не могат да редактират мнения :)
09.12.10
10:12
казано от tra^la^la на 09.12.10, 09:59:
Винаги когато пусна форума (автоматично съм логнат) горе вдясно не ми излиза, че съм логнат в моя профил а излиза просто “Здравей,!” и менюта Акаунт, Дневник и т.н. И когато напиша мнение, виждам, че е постнато от моя акк, но ако искам да редактирам трябва да цъкна горе на акаунт, изписва ми Здравей тра ла ла и тогава мога да действам. От там мисля и идват повечето оплаквания, че хората не могат да редактират мнения :)
Абсолютно същото е и при мен...
09.12.10
10:49
Има две причини, поради които се получава това, като в началото на тази седмица отстранихме едната. По всяка вероятност до края на тази ще се справим и с другата. Само, ако е възможно, да потвърдим, че не се дължи на стар запис, моля да опитате да изчистите кукитата към bb-team.org. При някои потребители имаше конфликт със стари такива, останали от предната версия.
09.12.10
11:07
казано от emzo на 09.12.10, 09:52:
Много ама много искам форума да е разпънат по цялата дължина на екрана, на висока резолюция е супер гадно с тия звездички отстрани.
Дори мисля да пиша писмо на Дядо Коледа, а ако няма ефект после и на Дядо Мраз :)
Имаме макет на вариант, при който може би ще успеем да ударим два заека - хем ширината, хем “светлината” във форума, ако по-паметливите се досещат.
Не мога да открия Фитнес галерията, където са снимките и коментарите, както си беше преди !
Преди винаги като отварях форума минавах първо през галерията да видя има ли нови снимки и коментари и тогава разглеждах форума.
Къде е галерията ве орааааааа ?
09.12.10
17:08
казано от Христо на 09.12.10, 17:04:
Не мога да открия Фитнес галерията, където са снимките и коментарите, както си беше преди !
Преди винаги като отварях форума минавах първо през галерията да видя има ли нови снимки и коментари и тогава разглеждах форума.
Къде е галерията ве орааааааа ?
По-горе в тази тема коментирахме галерията.
Aaa при мен проблема с логването го има, аз просто чакам горе вляво да изпише 7.1, защото разбрах, че тогава ще се отстрани и затова не съм писал.
——
Ще изичистя и кукитата пак за всеки случай.
Мнението беше редактирано от emzo на 09.12.10 18:48.
В доста галерии при цъкване на снимка излизат само коментарите, не и снимката ;)
09.12.10
20:47
Емзо е прав, за него и описаното от Madboy ще се качат решенията през следващите дни. Постоянно обновяваме различни части на сайта, но ще ги резюмираме накрая в блог пост вероятно.
За да може да сме още по-успешни в подобряването на системата, при конкретен проблем моля да пишете на webmaster@bb-team.org - екипът е постоянно в готовност да реагира възможно най-бързо.
За предложения - тук, за да ги виждат всички потребители и да се включат при желание.
10.12.10
07:57
Не съм чел дали е докладвано вече, но понеже за втори път го виждам реших да се включа. В RSS feed-а от новата версия насам излизат тук таме смартита: {e_short_index_description}, {summary}
Последната статия също има този проблем.
Поздрави и успех,
Иван
10.12.10
08:40
Иван, благодаря - оправихме го.
11.12.10
22:34
казано от TheRunawy на 11.12.10, 22:09:
Не мога да премахна абонамент от тема.
Моля да изпратиш имейл на webmaster@bb-team.org с линк към темата.
Странно:
Логвам се, горе ми изписва само Здравей!, мога да правя коментари, но не мога да цитирам/редактирам
излизам и се логвам 2и път, сега горе си пише Здравей, Blahzay! и мога да цитирам и редактирам. Има някакъв бъг мисля.
Ето веднага след предния пост, изчезна името ми и горе пише само Здравей! без да мога да редактирам и цитирам - много притесняващо е ако искаш да редактираш означава , че постоянно след всяко мнение трябва да се отписваш и след това логваш в сайта.
Предполагам админа и модераторите са го засекли този проблем.
И при други потребители ли е така?
12.12.10
00:30
Моля, нека се придържаме към целта на темата - проблемът с акаунта горе го констатирахме в друга тема и подготвяме решение за него, което ще обновим.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.12.10 00:34.
казано от Димитър Михайлов на 30.11.10, 16:13:
казано от Boby_ на 30.11.10, 16:04:
Бързи сте! :) Вече са се появили иконки, обозначаващи дали има теми с непрочетени мнения в раздела! Браво! :) Сега остава и вътре в разделите темите с непрочетени мнения да се отличават и всичко ще е на шест! :)
Наместваме възможното през първите 2-3 дни. След около седмица ще сме готови с 7.0.1, където нещата ще си дойдат на мястото вече.
Почти бях спрял да влизам понеже този проблем с обозначението на темите е изключително дразнещ ... Дано го оправите наистина след 1-2 седмици,а не след 1 година :)
12.12.10
17:12
казано от mantodeus на 12.12.10, 16:27:
Почти бях спрял да влизам понеже този проблем с обозначението на темите е изключително дразнещ ... Дано го оправите наистина след 1-2 седмици,а не след 1 година :)
Бонус трак! :)
Сега само го направи да ни пренасочва директно към последната страница на темата а не към първата и е идеално :)
12.12.10
17:14
За тази цел има линк вдясно, който дори се нарича “последен коментар”. :)
12.12.10
17:22
Ще бъдат ли оправени скоро съобщенията?
Чудесна работа !
12.12.10
17:30
казано от Anatoli Ivanov на 12.12.10, 17:22:
Ще бъдат ли оправени скоро съобщенията?Чудесна работа !
Да, имаме готовност и с тях. Както всичко останало и те са съвсем различни от предишната версия, затова искахме да сме сигурни в поведението на системата преди това. Буквално ежедневно добавяме или подобряваме нещо по страниците, като идва ред на личната комуникация.
казано от Димитър Михайлов на 12.12.10, 17:12:
Бонус трак! :)
:) Браво, страхотна работа!
Имам един малък проблем. Всеки път щом флезна в сайта ми иска да се логвам, а щом го направя, след минута автоматично излиза от акаунта и иска пак да се логвам. Натискам му да ме запомни, а то не ще, какво да правя ?
ЕДИТ: Извинявам се, чак сега видях, че тук се предлагат нови предложения.
Мнението беше редактирано от river на 13.12.10 13:23.
13.12.10
13:23
казано от river на 13.12.10, 13:19:
Имам един малък проблем. Всеки път щом флезна в сайта ми иска да се логвам, а щом го направя, след минута автоматично излиза от акаунта и иска пак да се логвам. Натискам му да ме запомни, а то не ще, какво да правя ?
Добавили сме бутон за връзка с екипа горе в акаунт зоната - моля да използвате него за технически въпроси, а тази тема да оставим по предназначение.
13.12.10
15:45
Как се редактират мненията?
13.12.10
15:50
казано от Aleksandar Marinov на 13.12.10, 15:45:
Вдясно на всяко мнение има линк “редактирай”. Ако не го виждаш, явно един запис в сесията не се е презаписал. Опитай да се логнеш отново (със “запомни ме” опция за улеснение). Следва да се появи.
казано от Aleksandar Marinov на 13.12.10, 15:45:
Виж дали си логнат горе- дали ти е показан аватара и потребителското име, ако не лог аут и лог ин- след това вече има бутони редактирай докладвай и тн горе в десния ъгъл на мнението ти.
казано от Димитър Михайлов на 12.12.10, 17:14:
За тази цел има линк вдясно, който дори се нарича “последен коментар”. :)
А има ли развитие с линк към първия непрочетен пост (вижте най-новото мнение в phpbb)
13.12.10
17:29
Има раздвижване в акаунт таб-а на база последните коментари, но нека да покажем първо.
Проблем - всеки път когато вляза не съм логнат,въпреки че съм дал на гуугъл хрома да ме логва автоматично.Изчистих кукитата.Същото.Интересното е,че в момента пиша това мнение без да съм логнат - т.е. горе пише Здравей,посетителю ... Регистрация,Вход и т.н. :D
И при мен е така с Операта, след известно време сесията изтича и трябва да се логвам пак.
14.12.10
14:45
Ползвайте бутона за контакт горе, за да може отговорните лица да реагират навреме и да обърнат внимание на всеки индивидуално. Темата има друг характер и май го потретвам. :)
За този проблем ще пишем на всеки отделно, за да направим един допълнителен тест.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 14.12.10 14:46.
16.12.10
17:07
Псст ... нови и топли лични съобщения си имаме. Е, поне място, където да ги пишем и пращаме. Но не казвайте на никого, че са активирани. :)