Мускулна треска

Темата е заключена.
RE

11.05.04
22:34

Знам само едно средство срещу мускулна треска - аспирин. Някой може ли да ми каже и други начини? Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Петко К на 08.01.15 02:03.

LI

11.05.04
23:11

Ти се радвай, че имаш мускулна треска!
Това означава най-малкото че си стресирал мускула и той расте!  8)

RE

11.05.04
23:24

[quote author=“LittleBig”]Ти се радвай, че имаш мускулна треска!
Това означава най-малкото че си стресирал мускула и той расте!  8)

Ми много добре, но аз питах чисто информативно :) Просто наистина ме интересува, а иначе знам, че треската не е нещо лошо...

BA

12.05.04
08:49

Ами знам един лек за мускулната треска, който ми го каза треньора по карате, но едва ли ще ти допадне.
Значи нали знаеш поверието: “Клин, клин избива” . Това ще рече, че на който мускул имаш мускулна треска го тренираш с леки тежести само колкото да се загрее и на другия ден ще си като нов. Аз съм го правил това, но само когато имам много тежка мускулна треска. Пробвай го някой път ако искаш...

08.01.15
01:28

Аз имам една теория  но не съм много сигурен дали при теб ще има ефект.
Та значи щом имаш треска значи мускулът ти расте , ако искаш да премине треската по бързо трябва да му помогнеш  , като си набавиш  повече протеин и като се наспиваш може и витамини да вкараш и BCAA.
Провери си храната ти как е спрямо тренировката ти и ако куца протеина вкарай още,принципно с храната  е проблема.

08.01.15
02:03

казано от Radi Yanakiev на 08.01.15, 01:28:

Та значи щом имаш треска значи мускулът ти расте

Първо, това не е вярно, и второ, по-стара тема не можа ли да изровиш?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1