Ultra tec ultra protein 5 k

11.12.10
01:26

Харесах си този протеин -Цък- Какво мислите за него? Дали е добър за покачване на мускулната маса...Аз нищо не разбирам от добавки но този ми хареса количеството спрямо цената та ако някои го е пробвал да сподели :)

HE

11.12.10
06:56

Ако беше ползвал търсачката 100% вече щеше да си разбрал - аз лично имам поне две мнения за въпросния протеин.

13.12.10
14:03

Прочетох ги :) Също искам да попитам дали ако си нося бутилка с мляко в училище а пудрата в отделно пликче и по някое време  ги смеся дали ще се разбие добре ?

13.12.10
16:55

Е ако не се разбива добре няма да го пиеш ли кво ? като го сипеш в бутилката и раздрусаш добре няма как да не се разбие ...

HE

13.12.10
23:08

казано от pongo dodo на 13.12.10, 14:03:

Прочетох ги :) Също искам да попитам дали ако си нося бутилка с мляко в училище а пудрата в отделно пликче и по някое време  ги смеся дали ще се разбие добре ?

А шейкър защо не си вземеш? Това не ти е суруватка и в просто шише трудно ще се разбие или ще седи на бучки.
Аз сериозно съм се замислил за едно такова:

п.п. Поне като гледам с това чудо ще мога да си нося протеина и млякото без да ги смесвам, а и като гледам след това мога да го разтворя където и да било без да вадя пликове, шишета или каквото и да било.
Всъщност другата седмица като пазарувам добавки мисля да си взема едно такова и ще споделя впечатления.
Доста ревюта изгледах и съм се зарибил стабилно.
А за протеина - сега мисля да си още взема 5 кг.  :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.12.10 23:15.

13.12.10
23:13

ааа.. мн корава реклама :D

HE

13.12.10
23:17

казано от Калоян Цонев на 13.12.10, 23:13:

ааа.. мн корава реклама :D

Нали - аз съм сериозно зарибен.
Пробвах в обикновен шейкър да нося мляко и раницата ми изглеждаше като ползван от слон презерватив :D

14.12.10
01:00

Ей, голяма снобария е тоз джуркалник :D Има ли го по Бе ге магазиите ?

14.12.10
01:18

казано от korpusito на 14.12.10, 01:00:

Ей, голяма снобария е тоз джуркалник :D Има ли го по Бе ге магазиите ?

25 лв в силата :D замислих се сериозно да си го подаря за коледата,макар че с него върви да вземеш и поне едно 3 килограма протеин :)

Мнението беше редактирано от mantodeus на 14.12.10 01:18.

14.12.10
01:46

Аз ще ги пазаря да ми го подарят, ще ги тръбя из форума после :D :D :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1