Мускулна треска след тренировка?+някой друго въпросче.

13.12.10
17:57

Здравейте, имам няколко въпроса! :)
1.Исках да ви попитам проблем ли е това, че нямам мускулна треска след тренировка?Чета  тук и приятели ми казват, че след всяка тренировка трябва да имам мускулна треска, а аз такава нямам.Имах мускулна треска първите няколко тренировки когато започнах да се занимавам сериозно с фитнес(преди около 5 месеца).

2.Също така за да не отварям нова тема да питам и колко вода трябва да се пие по време на тренировка?Защото аз изпивам по 1.5L, не знам много ли е малко ли е?

И последния въпрос ми е- 3.Тренирам 3 дни в седмицата(Понеделник, Сряда, Петък) след всяка една тренировка правя корем, това добре ли е, достатъчно ли е времето за да се възстанови мускула? Ако не е достатъчно, корема ще ги правя само Понеделник и Петък?
Благодаря за вниманието, сега сте Вие! :D :)

Темата беше редактирана от Петър Петров на 13.12.10 17:57.

АЧ

13.12.10
18:59

1. Това, че нямаш мускулна треска не означава, че тренировката ти е слаба.Просто трудно я получаваш.Имам приятел,който много трудно има мускулна треска. Аз след всяка тренировка на лостовете имам мускулна треска за 1 ден.

2. Хубаво е на всяка 1-2 серии по малко водичка. Предполагам, че 1.5 л. е добре.

3. 3 пъти в седмицата е добре корем като последно упражнение.

13.12.10
20:40

Благодаря, ако може и някое друго мнение по въпросите... :)

14.12.10
00:42

Това, че нямаш мускулна треска, не означава че тренировката ти е непълноценна. Така че нека не те притеснява. 1.5 литра вода на тренировка са добре, като цяло гледай да ги докараш до към 3 литра на ден (колко лицемерно от моя страна при положение, че аз сигурно не пия повече от 1 литър). За корема има различни статии - едните казват да го тренираш като всяка друга мускулна група - 1 път седмично с тежести, другите пък казват повечко пъти с много повторения. Аз няма да взимам страна по въпроса, но ако искаш да извадиш преса трябва да знаеш, че това е 80% диета и 20% тренировки.) Успех

14.12.10
13:19

Аз всъщност си имам преса и то доста добре оформена, но съм омазнен в областта на корема, тъй като в момента съм на ВВД и качвам кг. А някъде на пролет мисля, да започна да чистя-> НВД... :)

14.12.10
13:37

Като решиш да чистиш пробвай HIIT

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1