07.12.10
21:11
Преди да започна да пия фетбърнъра четох ,че термогенните фетбърнъри могат да ти повишат пулса,кръвното налягане ,телесната температура и др. Та,като го приемам 30 мин преди тренировка не се ли увеличава шанса да ми стане зле на сърцето?
12.12.10
23:11
Преди пила ли си термо бърнери? По скоро да ти стане лошо на сърцето от кафеина, йохимбина, синефрина или там каквото има в термо бърнера, особено ако за пръв път използваш термо добавки. По принцип независимо какъв е бърнера, препоръчително е(да не кажа задължително) един от приемите да е точно 30-40 мин. преди тренировка.Важното е да не започваш веднага с максималната доза прием, а първите няколко дни да е 1/2 от препоръчителната дневна доза.
14.12.10
21:03
казано от Mila Ch на 12.12.10, 23:11:
Преди пила ли си термо бърнери? По скоро да ти стане лошо на сърцето от кафеина, йохимбина, синефрина или там каквото има в термо бърнера, особено ако за пръв път използваш термо добавки. По принцип независимо какъв е бърнера, препоръчително е(да не кажа задължително) един от приемите да е точно 30-40 мин. преди тренировка.Важното е да не започваш веднага с максималната доза прием, а първите няколко дни да е 1/2 от препоръчителната дневна доза.
До сега не съм пила никакви бърнъри. Като си го купувах точно това ми казаха -30мин. преди тренировка.
Пия едно сутрин,а в дните, в които тренирам пия 1 сутрин и едно 30мин. преди спорта. Струва ми се ,че дозата си е съвсем нормална,но е факт ,че откакто започнах да го пия преди тренировка започнах едва да ги изкарвам до край.Потенето също ми се промени.
Не знам какво да правя.Да го пия ли още,да променя времето на прием ли...:(
Започни в почивен ден, след обилна закуска, с 1/2 доза и виж как ще ти понася.
На гладно действат много силно повечето.
14.12.10
21:12
казано от emzo на 14.12.10, 21:09:
Започни в почивен ден, след обилна закуска, с 1/2 доза и виж как ще ти понася.
На гладно действат много силно повечето.
колко е 1/2 доза?
14.12.10
21:16
казано от Sherry_baby на 14.12.10, 21:12:
колко е 1/2 доза?
Това е едната половинка на цялата доза.
Не виждам някъде да си казала дори кой е продуктът, който имаш.
Съответно - няма как да ти се даде по-смислен отговор.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.12.10 21:17.
14.12.10
21:21
казано от Кольо Пияндето на 14.12.10, 21:16:
казано от Sherry_baby на 14.12.10, 21:12:
колко е 1/2 доза?
Това е едната половинка на цялата доза.
Не виждам някъде да си казала дори кой е продуктът, който имаш.
Съответно - няма как да ти се даде по-смислен отговор.
Да,така е :) не съм съобразила. За Fyre става въпрос.
На инструкциите пише 1-2 капсули 1-3 пъти дневно.Аз пия съвсем минимално количество и затова питах какво има предвид под 1/2.