14.12.10
23:19
Искам да ви попитам добре ли ще е да приемам заедно Axis-HT и CellMass .
Преди 2 месеца прекратих 4 месечна стабилна тренировка без ефект 1 68 65 кг съм и се надявам като взема тея неща да има ефект за качване на маса защото мисля че съм с много бърз метаболизъм но както и да е главния въпрос беше дали може да се комбинират Axis-HT и CellMass и дали е добра комбинацията.
Темата беше редактирана от INSIDERAAA на 15.12.10 00:04.
Първо
Не очаквай за 4 месеца да станеш бодибилдър, нито фитнес модел! За това се иска не само време в залата, а и още много неща. Тренировката е 30% от растежа/напредъка. Има хранене, почиване, нужни знания, които трябва да развиеш преди да искаш резултати.
Второ
Cellmass е много добра креатинова матрица. Не случайно около 16 000 потребителя в Bodybuilding.com са заложили на него.
Трето
На колко години си, за да искаш да работи този AXIS-HT? До колкото знам това е форма на трибулус (екстракт от бабини зъби), който трябва да ти покачи тестостерона, но това няма да е ефикасно ако си под 21 години. Ако не си на 21 или повече и искаш подобен ефект - вземи си ZMA. Доказано е, че той помага и на тийнейджъри (дори и на тези под 17 години).
15.12.10
10:13
M1r0 Какви добавки бе човек - тренирал е 4 месеца и не е станал културист :D
Каквито и добавки да вземе ще си остане същия. Трябва да се научи какво е то правилно хранене и подходяща за него тренировка. Сега ще тренира още 2 месеца с добавки и ще се откаже щото пак няма да е готов за плажа или за мр. Олимпия. Виж, че е спрял от два месеца, още не е почнал тренировките и пита за добавки :D
Просто не отговаряйте в такива теми - няма смисъл. Прочел там няколко гръмки обещания на фирмата производител и си мисли, че това е амброзия и ще стане много здрав. Едва ли не е открил тайната на големите мускули.
15.12.10
12:21
И това го има. Аз за пръв път тренирам с добавка и то не е нищо по-сериозно от суроватка, а тренирам от почти 2 години. Но щом иска нека пробва. Сам трябва да се опари, за да се усети, че светкавични промени стават не чрез добавките,а чрез яденето. Направи си 6 месеца стаж, научи се да тренираш и ядеш правилно и тогава помисли за Cellmass. Фитнеса е неблагодарен спорт, Но ако знаеш как да третираш тялото си се появява благодарността. Не ти го казвам за да те откажа или нещо подобно, Но първо опознай повече подходите към спорта и тогава. Задели си парите и не ги пръскай, а през това време чети, чети, чети и пак чети.
15.12.10
14:59
Разбрали сте ме грешно ... Не казвам че искам да ставам “културист” или фитнес “модел” за да ходя на плажа с хубаво тяло или нещо от тоя сорт а по точно че през тея 4 месеца, които тренирах с хранене по 6 пъти дневно и доста месо предимно нямаше ефект сори с килограм добре де килограм ефект но не вярвам да е от всичко това... Главно се интересувах дали тея 2те добавки ще ми помогнат да кача нещо като тренирам и ги приемам с продължителна тренировка оклоло 5 килограма ако кача ще е добре. Скоро правя 18 години. А ако не са подходящи ми препоръчвайте нещо ако може което да помогне до някаква степен да си дам тласък защото тея месеци, които тренирах имах чуството че ги тренирах и си изгубих времето като нямаше ефект никакъв .....
15.12.10
15:07
Aз бих търсил грешката в тренировките (в 99% от случаите става въпрос за претрениране) и в храненето (в 80 от случаите става въпрос за нисък прием на белтъчини). Сигурен ли съм, че тези два крайъгълни камъка са ОК, тогава ще погледна към добавките.
“тренирах с хранене по 6 пъти дневно”: Като малки си играхме с една стара кола. Всеки ден не по 6, а по 60 пъти сипвахме вода в резервора й и така и тя не тръгна да се повозим. Понякога е важно и какво и по колко сипваш/приемаш. Щото от анорексична гледна точка половин морков е хранене, а от културистична и кило моркови не е.
“продължителна тренировка”: това ме навежда на мисълта, че си представяш нещата така: тренираш редовно няколко месеца и правиш мечтаното тяло. След което не тренираш вече. Това работи, но за скулптори от гранит, бронз и т.н. За хората не става, те са на друг принцип...