15.12.10
15:34
Става въпрос за Мъсал Марината (muscle marinade) миналия месец си купих 2 дозички и ги изпих за 3 дена плувах прекрасно имах много въздух,преди това лятото съм взимал хот блъд от него само сърцето ми се е разхлопвало обаче най-много ми притеснява да не ме хване разтройството ако за 3 дена взема 2 дози и половина...на 15 години съм за цяла година да взима общо 7-8 бустера,смятам пак да си купя muscle marinade 3 дози и всеки ден да пия около 70% от цялата доза,според вас ще имам ли някакви проблеми питам за да съм сигурен на 100% и някой имал ли е проблеми до сега
п.п от магнезия съм имал стомашни проблеми
15.12.10
15:37
На твоите години просто забрави за азотни бустери!
Камо ли за Muscle Marinade.
Храна, витамини, БЦАА - това е.
Aзотни бустери взимам абсолютно и само по време на състезание
примерно днес имам 200 м. бруст (много важно плуване) взимам си малко повече от половин дозичка яко храна и плувам много добре
искам и на това състезание (петък,събота и неделя) да взема,защото това състезание е много важно ще ме наблюдават и ако се представя добре ме взимат в националния отбор окончателно.след приемата на малко повече от половин доза се чуствам много добре говорим за muscle marinade
15.12.10
15:49
Приятелю, имай едно на ум с Muscle Marinade. От една страна - не е ли по-добре да показваш добри резултати без стимуланти? От друга страна този продукт съдържа вещества, попадащи в черния списък на WADA, а ти споменаваш национален отбор...
Добре ще се откажа от muscle marinade,у нас имам креатинова матрица на сайтек Креаникс се кава,също така имам гейнър и протеин 50/50 и глутамин на сайтек...или няма смисъл от тях
15.12.10
16:07
Нямах точно това предвид, въпреки че и аз съм на мнение, че ти е раничко за енергетик от този клас. Креатинът на Scitec, който имаш, не е ли Creaxin все пак? С него и един добър аминокиселинен продукт ще се доближиш до състава на Muscle Marinade, нищо не пречи да добавиш и бета аланин. Ще избегнеш, обаче, стимулантите на нервната система, които всъщност са проблемни за WADA. Разбира се, че има смисъл от добавките, с които разполагаш, стига да се храниш и да тренираш както трябва.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.12.10 16:08.
Естествено,че се храня както трябва,също така треньорката тази седмица намали тренировките и се чуствам много добре,да отида ли сега да пия 50/50 ?
Да креатина се казва Creanix и е креатинова матрица
А става ли само 1 път да взема половин доза muscle marinade защото пътя ще е много дълаг Бургас-София ще имаме 2-3 часа почивка и отиваме на басейна а аз имам 200м. бруста а това ми е най-тежката дисциплина за цялото състезание. Според вас от половин доза за 1 ден дали ще може да ме хване разтройството ?
15.12.10
16:19
Хе! Приемането на Muscle Marinade правиш на собствена отговорност... питаш, сякаш искаш разрешение :) Ако е така - имаш моето! :) Решил си - направи го. Просто бъди внимателен при употребата на този продукт. Колкото до стомашните проблеми, едва ли има смисъл от притеснения - пил си Muscle Marinade и след като до сега не е имало проблеми, няма да имаш и сега.
P.S. Проблемната съставка в Muscle Marinade е 2-amino-4-methylhexane.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.12.10 16:24.
Нарочно пуснах тема тук защото Ви имам доверито защото тук във този форум ни събират няколко общи неща,някой разбират много,някой разбират малко но всяко мнение е от значение,ако някой от по-изявените и по големите разбирачи кажат,че може да ме хване разтройството няма да пия,ако кажете,че няма да ме хване ще си взимам за 3 дена някви минимални дозички.Блгаодаря ти ! Чакам още отзиви