Подходяща тежест за релеф

14.12.10
12:27

Ще можете ли да ми кажете колко процента от максималната тежест трябва да се тренира за релеф

14.12.10
12:35

Намали въглехидратите, включи повече кардио и ще стане и без промени в работните тежести.

14.12.10
13:24

като цяло без значение каква е целта между 5 и 8 повторения при правилно изпълнение ефекта е най-добър. На базата на повторенията избери тежестите, а за релефа Стоянчо е много прав.

14.12.10
14:30

казано от entwickler на 14.12.10, 13:24:

като цяло без значение каква е целта между 5 и 8 повторения при правилно изпълнение ефекта е най-добър. На базата на повторенията избери тежестите, а за релефа Стоянчо е много прав.

Но ако все пак решиш да вкараш повече повторения за релеф, 12-15 повт. за горната част на тялото и 18-20 повт. за долната част на тялото са добър ориентир. В границата на тези бройки трябва да настъпи отказа. Горе-долу при повечето хора за да работиш в този диапазон повторения тежестта трябва да е около 60% от макса, но за всеки е ендивидуално... И аз смятам, че може да орелефяваш и без да е необходимо да вдигаш бройките, но по-добра обработка на мускула и сепарация се получава с по-големия брой повторения.

Поздрави!

14.12.10
14:35

Благодаря ви за отговорите!!!!

15.12.10
18:13

казано от nasko3636 на 14.12.10, 12:27:

Ще можете ли да ми кажете колко процента от максималната тежест трябва да се тренира за релеф

Колкото по-тежко, толкова по-добре!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1