14.12.10
12:27
Ще можете ли да ми кажете колко процента от максималната тежест трябва да се тренира за релеф
Намали въглехидратите, включи повече кардио и ще стане и без промени в работните тежести.
14.12.10
13:24
като цяло без значение каква е целта между 5 и 8 повторения при правилно изпълнение ефекта е най-добър. На базата на повторенията избери тежестите, а за релефа Стоянчо е много прав.
14.12.10
14:30
казано от entwickler на 14.12.10, 13:24:
като цяло без значение каква е целта между 5 и 8 повторения при правилно изпълнение ефекта е най-добър. На базата на повторенията избери тежестите, а за релефа Стоянчо е много прав.
Но ако все пак решиш да вкараш повече повторения за релеф, 12-15 повт. за горната част на тялото и 18-20 повт. за долната част на тялото са добър ориентир. В границата на тези бройки трябва да настъпи отказа. Горе-долу при повечето хора за да работиш в този диапазон повторения тежестта трябва да е около 60% от макса, но за всеки е ендивидуално... И аз смятам, че може да орелефяваш и без да е необходимо да вдигаш бройките, но по-добра обработка на мускула и сепарация се получава с по-големия брой повторения.
Поздрави!
15.12.10
18:13
казано от nasko3636 на 14.12.10, 12:27:
Ще можете ли да ми кажете колко процента от максималната тежест трябва да се тренира за релеф
Колкото по-тежко, толкова по-добре!