15.12.10
21:02
Добър ден,
Понеже съм в период на покачване на маса има ли проблем примерно ако чат-пат си хапвам сладко.Принципно гледам да се ограничавам от мазно, но понякгоа се случва да ям дюнери или бургери.Трябва ли да ги спра или ?
Еми според мен ако нямаш много мазнини и си в период на качване на седмица по 1-2 пъти няма да ти навреди чак толкова,а дори може и да ти помогни :) пак повтарям в период на качване!
ако ще ставаш про културист никога недей да ядеш ако не хапвай си,но не прекалявай
казано от brusakch на 15.12.10, 21:44:
ако ще ставаш про културист никога недей да ядеш ако не хапвай си,но не прекалявай
казано от korpusito на 15.12.10, 21:24:
Сутрин и след тренировка спокойно можеш да се свиниш ;)
В интерес на истината, сутрин на празен стомах нещата дето по принцип не са за ядене доста по-тежко се отразяват на храносмилането при някои хора. Tака че може би не е добра идея точно сутрин да се прави това. Е, ако няма проблеми с това - еднакво зле е по всяко време на денонощието :D
16.12.10
20:26
Аз мисля,че не е проблем да си хапваш сладко дори и всеки ден но гледай да е до обяд и предимно след тренировка. Не знам за какво трябва да се ограничавате едва ли не, се готвите за Mr.Olimpya всичките.
казано от Anton Simov 92 на 16.12.10, 20:26:
Аз мисля,че не е проблем да си хапваш сладко дори и всеки ден но гледай да е до обяд и предимно след тренировка. Не знам за какво трябва да се ограничавате едва ли не, се готвите за Mr.Olimpya всичките.
Тука вече зависи целите на човека, дали да си позволи или не. Всеки си решава дали да си хапне сладко (шоколад,бонбони,вафли и т.н), или да мине без него. Аз лично 1-2 пъти във седмицата си позволявам :)
казано от Anton Simov 92 на 16.12.10, 20:26:
А така, кажи им го ... щом няма да ходиш на мр. олимпия е съвсем в реда на нещата да се опитваш всячески да си преебеш стомаха, имунната система и каквото още се сетиш.
Все пак, в днешно време на много от проявите на елементарно самоуважение е по-добре да се гледа като на вманиачаване или като на нещо нередно :D