Корем, въпрос относно стягането му.

ПМ

20.03.10
13:19

Здравейте,
Казвам се Петър на 17години съм висок съм 178см и тежа 70килограма. Проблема при мен е, че имам доста( поне за мен ) подкожни мазнини на корема и това ме мъчи доста. От 5 дена постегнах малко хранителният си режим ( от постегнах имам предвид без баници, хляб, пържено, сладко, газирано.. ) Упражненията, които правя за корем са тези: http://vbox7.com/play:af3b027b + Коремни преси от обратен лег. Кардиото си го правя като карам около 30-40 минути велосипед навън. Въпросът ми е ще има ли ефект всичко това и какво мога да подобря още за максимален ефект :)

20.03.10
16:31

ще има, но трябва време

ПМ

20.03.10
18:19

А колко пъти да ги правя седмично ще може ли съвет. Четох, че е най-добре 1-2 пъти в седмицата, дали тази информация е вярна или да си продължавам да го тренирам 3 пъти както сега?

20.03.10
22:13

Колко стаж имаш и каква ти е програмата.  И за ръста си си слабичък... Няма смисъл от чистене под 85-90 кила.

ПМ

21.03.10
14:50

Ами да, не съм много дебел, но този пласт мазнинки доста загрознява картинката особенно в долната част на корема. Стажа ми е 4 месеца. Програмата ми е :
Гръб - трицепс
почивка
Гърди - бицепс - крака
почивка
Корем - кръст - рамо
почивка

16.12.10
11:54

бате ,178 см и 70 килограма си е напълно в нормата ,не знам защо ти е така ,само повече упражение ти треат и прави вакууми!
не може да не се стегне

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1