23.04.05
11:32
ЗДР та проблемът ми е следният свалих около 8кг от диета
и спорт но не изглеждам така както искам а пък тежа малко засега
не съм качил и 1 кг от преди защото се храня различно от преди
кажете какво трябва да направя за да изглеждам както искам
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 14:46.
Eeee дай малко инфо за тебе, години стаж тегло мерки колко спиш какво ядеш какво искаш да постигнеш. Това искам да изглеждам по-добре не ни говори нищо.
23.04.05
12:18
еми аз тренирам плуване и бях на диета НВД на 14 съм тежа 55кг а преди бях 63кг :oops: та от диетата свалих доста но сега не искам
да свалям повече та въпроса ми е ако тичам сутрин ще сваля ли още :roll:
Ми то от тичане се сваля. Ще свалиш разбира се но мазнините. Ако имаш ги имаш още. Както разбирам сега искаш да качиш чиста мускулна маса или?
23.04.05
13:11
целите ми са да сваля мазнините около кръста и корема но без да
свалям много кг :roll: защото е малко абсурдно момче на 14 да тежи 50кг
що да е абсурдно,ако си добре развит,на един познат брат му е на 13,ама всеки му дава 18-19(е,ако не го погледне в лицето),иначе много мазнини ли имаш,моят съвет е да почнеш да правиш лицеви опори,кофички,за да си развиеш тялото, после ако решиш да ходиш на фитнес ще ти бъде от полза
23.04.05
13:21
нене просто всичко си ми е наред гърдите са ми добре развити също
така и гърбът и рацете имам малко манинки около задната част на гърбъ и корема отпред :oops:
ами продължавай да тичаш и почни и коремни преси,макар че не виждам защо да не си правиш подобни упражнения,животно няма да станеш,само ще ти е от полза,аз много не можах да разбера сега продължаваш ли да сваляш или вече си спрял
23.04.05
13:38
не просто спрях с диетата и ако искам да махна тези мазнини
около кръста и тнт дали ще стане само с тичане без старата диета?
не,може да се каже че диетата по-важна от самото тичане,докато си на диета не качваш нищо и като бягаш гориш мазнините,а какво става като не си на диета - хапваш си здраво и като отидеш да тичаш гориш калориите дето си ги набавил с храната и си стоиш същия,имал си добър резултат досега,не виждам какъв е проблема да продължиш,да не ти е писнало вече
23.04.05
14:01
ами не просто маика ми ми говори едни такива мен че съм заприличал
на леика :lol: щото съм широк в раменете и имам дълги ръце и крака
а пък имам и малко бирено коремче и така наречените любовни дръжки а пък и не виждам (виждам де ама не е както искам)голяма промяна :roll: все пак свалих около 8 кг но може би ще продължа да свалям дано като сваля още 2-3 кг да изчезнат за да мога да почна
да правя сериозни коремни преси