Сред дивата природа

16.12.10
13:42

От крайвреме ми се иска да си взема една торбичка с храна, да зарежа всичко и да пооцелявам малко, сред природата, в абсолютно (доколкото е възможно) отшелничество. Казвам малко, защото физически и психически не съм готова и няма да ме бъде дълго време :D

Но всъщност ми беше интересно, минават ли ви и на вас такива мисли?

И малко от филмче на подобна тематика:
http://www.youtube.com/watch?v=0V7WItOr4O8

16.12.10
15:10

Ооо, аз най-много обичам сред природата :) Така се зареждам и релаксирам, че забравям за всичко в този момент. Имаме си една малка вила в планината и много обичаам да ходя там, жалко, че рядко остава време. Много е красиво, чисто, спокойно, почти няма хора /само няколко вили има/, няма изградени пътища, няма прекаран ток и вода, абе абсолютно натурално. Там си отглеждаме и пчеличките за медец :P
Ето няколко снимки:

16.12.10
18:32

За съжаление не ми остава много време да се наслаждавам на природата, въпреки че в момента живея на живопусно място, но когато ми се отдаде възможност, не пропускам да се “заредя”.
Ето малко снимки и от мен:

16.12.10
18:34

А ето и как изглежда същото място в момента :)

16.12.10
18:45

Аз всяка седмица, съботата, отивам на лов за дивеч с баща ми. Извървявам над 10 километра и се чувствам страхотно сред природата, чистият въздух влияе добре, пък особено когато кучетата гонят дивеча в гората.. Кеф батка :X

16.12.10
23:15

Минавали са ми подобни мисли не веднъж, особено като гледам любимото ми шоу “Ultimate survival” с Bear Grylls. Не съм го направил до сега само защото не съм намерил подходящо време и навита дружка разбира се. Иначе страшно много обичам природата поне тя е едно от малкото красиви неща който са останали в БГ :) Доколкото за страшничкото съм съгласен! Веднъж и аз съм се патил, за това ако предприемаш подобни действия, винаги трябва да са обмислени.

Ето малко снимки и от мен:

Мнението беше редактирано от Insomniac на 16.12.10 23:16.

17.12.10
08:13

Страхотни снимки сте сложили!! А велоприключенията на Аnelia с радост ще ги пре-прочета, защото съм запозната с историята вече (няма как да пропусна). И на мен ми се е случвало да бера голям страх - в Родопите, налагало се е да нощуваме непредвидено, като в единия случай имаше чуден родопски порой. Сега са ми останали само хубави спомени от студа, страха и усещането колко си жалък и слаб всъщност :)

И да, природата на България е магическа :)

17.12.10
08:23

казано от Atom на 17.12.10, 08:13:

И да, природата на България е магическа :)

Не само тук...има толкова много магически места, тук са само мъничка част от тях :)

Мнението беше редактирано от Margi на 17.12.10 08:23.

20.03.11
22:55

В прегръдката на Хималаите. Един невероятен разказ за едно невероятно оцеляване. Страшен дух, издържливост, опит и умения е показал Камен. Радвам се, че е жив (bow)

Да се включа и аз с няколко снимки от личния ми архив.

Мнението беше редактирано от Владимир Караиванов на 20.03.11 23:44.

21.03.11
15:43

vladokar, това да не са Хималаите?

казано от Андриан К на 21.03.11, 15:43:

vladokar, това да не са Хималаите?

Да, Хималаите са.
На първата снимка се вижда ледника Кхумбу, който е в непосредствена близост до връх Еверест.
На втората, е връх Ама Даблам, един от най-красивите, който съм виждал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1