16.12.10
19:21
боря се от 1 седмица с някъв грип но понеже имам гной (налепи) по сливиците лекаря ми предписа антибиотик , в листовката му не пише нищо за комбинирането с разни неща
В момента съм на Анимал пак , Азотен буустер, и трибестан проблем ли е да ги вземам заедно , нямам температура и имам сила за тренировки не съм отпаднал храня се добре
Мисля че е по-добре да ги спреш, докато се излекуваш. Па после им мисли на добавките.
17.12.10
17:30
мога да ти препоръчам лекарство за налепите по гърлото и за всякакви възпаления в устата и носа. Казва се Биопарокс, не е много скъпо за лекарство . Представлява нещо като инхалаторче и си впръскваш по няколко пъти на ден (не помня през колко часа беше), но лекарстото много помага, излекувах си ангина за ден и половина!
Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 17.12.10 17:30.
Благодаря за отговорите - спрях добавки и тренировки и безстои положението ми се влоши - нямам сила , апетит и съм отпаднал , дано да не сваля някои килограм...
Колега, мерси за лекарството което си ми представил ако не се оправя в близките ден два ще си го взема.