15.12.10
23:26
Такаа. Я ми препоръчайте качествен протеин 2кг за 65-75лева и креатин (малка разфасовка 150-200гр). От СИЛАБГ!!
За сега съм се спрял на креатина на ОН 150гр 15лв и протеин на ПХД 2кг 75лв. Айде чакам препоръките ви :P
Ironmaxx - Mirage(50дози) - 45лв, креатин на Scitec(100gr) - 9лв или 300гр. за 17лв
17.12.10
19:58
За протеин аз пия silabg.com/bg/6765-SYNTRAX-Whey-Shake-2270g.html и съм много доволен като вкус е страхотен добра разтворимост а за креатин това ще ти свърши работа и е на добра цена сега :) silabg.com/bg/2979-SCITEC-CREATINE-100-PURE.html
17.12.10
22:02
казано от .... на 17.12.10, 19:58:
За протеин аз пия silabg.com/bg/6765-SYNTRAX-Whey-Shake-2270g.html и съм много доволен като вкус е страхотен добра разтворимост а за креатин това ще ти свърши работа и е на добра цена сега :) silabg.com/bg/2979-SCITEC-CREATINE-100-PURE.html
Аз се бех спрял точно на този протеин и се колебаех м/у тоя и оня дето съм написал. Тоя креатин добър ли е ? Доста евтин ми се вижда.
@korpusito не разполгам с ного пари.
Мнението беше редактирано от 100il на 17.12.10 22:04.
17.12.10
23:30
Тва почва да се изтърква, не мислиш ли ? Всички казват “нема смисъл от добавки, земи си храна” етс. Преди около 3 месеца си зех креатин & протеин, и за ~1 месец изчистих доста (изкарах 3 реда на пресата) и качих 3кг със супер неадекватния ми хранителен режим.. Ако исках мнение да си взема храна или добавки щях да попитам и определено нямаше да попитам теб.
18.12.10
00:54
казано от Dique на 17.12.10, 23:30:
Тва почва да се изтърква, не мислиш ли ? Всички казват “нема смисъл от добавки, земи си храна” етс. Преди около 3 месеца си зех креатин & протеин, и за ~1 месец изчистих доста (изкарах 3 реда на пресата) и качих 3кг със супер неадекватния ми хранителен режим.. Ако исках мнение да си взема храна или добавки щях да попитам и определено нямаше да попитам теб.
Чудеса ще направиш с тея 150 гр. креатин - от мен да го знаеш. Ама понеже не ме питаш ще си трая.
Иначе ако ме питаш - каквото и да вземеш в тея разфасовки е все тая ;)
Креатина ако правиш зареждаща фаза са ти 100 гр. за 5 дни, а след това?
Да не говориме, че монохидрата е може би най-евтината добавка.
Айде проеина е оправдан, но ако ти е “калпаво” яденето, но според скромните ми разбирания не може да се замести пълноценно хранене с добавка, но не си ме питал - вярно е.
18.12.10
13:15
казано от head_hunter на 18.12.10, 00:54:
казано от Dique на 17.12.10, 23:30:
Чудеса ще направиш с тея 150 гр. креатин - от мен да го знаеш. Ама понеже не ме питаш ще си трая.
Иначе ако ме питаш - каквото и да вземеш в тея разфасовки е все тая ;)
Креатина ако правиш зареждаща фаза са ти 100 гр. за 5 дни, а след това?
Да не говориме, че монохидрата е може би най-евтината добавка.
Айде проеина е оправдан, но ако ти е “калпаво” яденето, но според скромните ми разбирания не може да се замести пълноценно хранене с добавка, но не си ме питал - вярно е.
Не ми бери грижата. Ако имаш нещо да кажеш по темата - казвай.
18.12.10
23:20
Казвам...вари си тегли ножа брат...хора ти го казват..отначало се почва с хранене...ся ко имал си ръка 30 преди няколко месеца зел си креатин протеин напраилл си преса качил си на 33 ръка ии си цар...ще си земеш ся пак протеин и креатин ще напраиш 35 амм след туй...тес добавки в един момент ще земат ти куцат...качваш докат можеш с храна после почваш тес боклуци..БЕЗ ХРАНА НЯМА РАЗТЕЖ....ти си знаеш организма кат ти харесва теи давай по 80 лв за добавки вместо за храна и си гледаи резултата :P
18.12.10
23:45
silabg.com/bg/2075-ALTERNATIVE-NUTRITION-Creatine-monohydrate.html ето ти батко за 6 и 80се ;]
18.12.10
23:52
казано от Perfectarm на 18.12.10, 23:20:
Казвам...вари си тегли ножа брат...хора ти го казват..отначало се почва с хранене...ся ко имал си ръка 30 преди няколко месеца зел си креатин протеин напраилл си преса качил си на 33 ръка ии си цар...ще си земеш ся пак протеин и креатин ще напраиш 35 амм след туй...тес добавки в един момент ще земат ти куцат...качваш докат можеш с храна после почваш тес боклуци..БЕЗ ХРАНА НЯМА РАЗТЕЖ....ти си знаеш организма кат ти харесва теи давай по 80 лв за добавки вместо за храна и си гледаи резултата :P
/facepalm
@крис - тенкс, ма кат гледам по добре за 15 лв да си зема 500гр ;p все пак ако имате предложения за протеин, давайте.
18.12.10
23:54
Всеки организъм е различен ,да прави сте че трябва да се извлече максималния ефект с храна и като стигнеш застоя да вземеш добавки но не става само с храна в един момент ,но да се върнем на темата за добавките Syntrax-a е добър за мен колкото за креатина ти в 80 можеш да се вместиш с протеина и малко по-голямо количество креатин този на Scitech е добър така че не го мисли ;)
19.12.10
00:05
Еми гледам доста положителни отзиви за тоя синтракс, явно него ше си взема. Мерси за отделеното време.
19.12.10
09:48
Пил съм няколко вида креатин монохидрат и не съм видял почти никаква разлика в ефекта от тях..но никога български и съм с мн лошо мнение за българските фирми...аз мога да ти препоръчам:
silabg.com/bg/4757-AMERICAN-MUSCLE-CREATINE-MONOHYDRATE.html
За тази цена никъде не можеш да си намериш такова количество ,а и това ще ти стигне за едно кажи речи 6 месеца..самия екип на силабг го беше препоръчал мисля в една тяхна тема(в сайта им)..
19.12.10
11:18
Като така и така си си решил очевидно, взимай. Ама гледай да направиш приема на креатин около 2 месеца. Ще вземеш да изкараш 6 реда от пресата...