17.11.10
12:16
Здравейте на всички. От доста време чета по форума и мога да ви поздравя всички за полезните съвети и инфо тук. Да минем по същество - на 25 години съм с тегло 95кг и височина 190см. От приблизително 2 години тренирам но с прекъсвания , тъй като лятото работя по черноморието. До сега взимах на ОN про комлекс протеин и CGT - 10 заедно с BCAA - 1000. Доволен съм от постепенните резултати но е време за буустер. Спазвам хранителен режим и тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1290/ . Въпросът ми е след като купя но-експлоуд дали е правилно да го комбинирам със старите суплименти /т.е. просто го добавям преди тренировка/ или трябва да направя съвсем различен подбор. Имам нужда да разтворим тези кръвоносни съдове и вени на ръцете за да възтановим симетрията на тяло-ръце/ тъй като са ми сравнително слаби ръцете и бицепса много трудно се напомпва/ Нещо важно - за следващите периоди парите за азотни бустери , протеин и амино не са от значение - просто търся най-доброто! Подчертавам имам възможност да купя скъп стак , просто търся качеството и вашите професионални предложения.
Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от I.buchvarov на 17.11.10 13:01.
не е задължително да е най-скъпия за да върши работа, а и не всеки бустър работи еднакво добре при всички (без значение марка или цена). в темата за ревюта има ревюта и на бустъри - прочети там. в момента има много хубави продукти на пазара
17.11.10
14:27
казано от FRANKO1 на 17.11.10, 13:56:
не е задължително да е най-скъпия за да върши работа, а и не всеки бустър работи еднакво добре при всички (без значение марка или цена). в темата за ревюта има ревюта и на бустъри - прочети там. в момента има много хубави продукти на пазара
Ревютата ги прочетох и затова се насочих към н.о. експолоуд /благодаря на Соломон/ . Комбинацията Франко - комбинацията на бустера с протеин, креатин и амино ме затруднява. Според прочетеното креатина става излишен но протеин и амино ? Коя би била най-правилната комбинация .... + това протеина и CGT свършиха и съм на прага пред нова комбинация за това моля някой със сериозно мнение да ми помогне!
Мнението беше редактирано от I.buchvarov на 17.11.10 14:29.
Азотен буустър + креатин + интрапродукт е идеално. Отделно протеин за сутрин и след тренировка и евентуално казеин за преди лягане. Нищо не е излишно. Относно азота, бих те посъветвал да пробваш няколко мостри от различни видове, преди да се хвърлиш на някой.
няма проблем да се комбинира бустера с протеин и аминки. за креатина ... малко е относително - зависи на кой продукт си се спрял и виж колко креатин има вътре (в повечето случаи не е проблем да се пие креатин отделно). korpusito и е дал добра комбинация и съвет - първо пробвай (ако е възможно) и тогава купувай. за новите версии на ескплоуда се чуват доста противоречиви мнения ... не е като СЕМ3 (за съжаление).
А кой НО-експлоуд е по-добър от вас?
аз съм пил тоя на пакети и съм доста доволен,но стария не съм го пробвал-някой от вас да е пил и двата?
18.12.10
09:19
казано от 3rsIxII на 18.11.10, 08:07:
А кой НО-експлоуд е по-добър от вас?
аз съм пил тоя на пакети и съм доста доволен,но стария не съм го пробвал-някой от вас да е пил и двата?
- аз пия от този на прах и съм изключително доволен!
И така в крайна сметка си поръчах на бсн синта 6 протеин , селмаса и н.о. експлоуд + бцаа експрес на скайтек нутришън! Резлутата от бустера е положителен. Наистина повиших КПД-то по време на тренировка , тежестите , силата и издръжливостта. Като страничен ефект може би е трудното заспиване , тъй като тренирам вечер . Уви не мога да дам същата оценка за протеина и креатиновата матрица. В сравнение с предния месец , който използвах Про комплекс и CGT - 10 може би ефекта бе по-видим. Чувствам се подготвен за някой по-силен стак - моля ако имате предложения и комбинации , споделете.
Ръст - 1.89
Тегло - 96.5
Скоро ще се снимам след тренировка за да ви запозная с резултатите.
п.с. от всички мускулни групи бицепса най-слабо се напомпва. Тренирам по тази програма
http://www.bb-team.org/workout/1290/ и съм добавил още две упражнения и все пак при него е най-слабо развитието. Не знам как да се преборя с този проблем. Някакви идеи !?
Мнението беше редактирано от I.buchvarov на 18.12.10 09:23.