Нужда от мнение

17.12.10
14:28

Здравейте, искам нужда от съвет в момента съм за програма за покачване на тегло и си ям от повечко от сичко а най-много ям кисело мляко с миусли топено сирене и чаша плодов сок добре ли е ?

Не е добре.
Нито правописа ти е добре, нито храната ти е добре, нито си я описал добре.

17.12.10
14:55

Ако можеш напиши си килограмите и ориентировъчни количества на храната, която изяждаш. За да можем да сметнем приблизително дали ще качиш или ще смъкнеш :). И средната ти активност на ден също ще ни е нужна.

17.12.10
16:00

казано от Радослав Маджаров на 17.12.10, 14:28:

Здравейте, искам нужда от съвет в момента съм за програма за покачване на тегло и си ям от повечко от сичко а най-много ям кисело мляко с миусли топено сирене и чаша плодов сок добре ли е ?

Постът ти би следвало да изглежда така :

“Здравейте,
Имам нужда от съвет.В момента тренирам по програма за покачване на тегло. Ям над нормата и не се ограничавам. Най-често употребявам кисело мляко с мюсли, топено сирене и чаша плодов сок. Подходящ ли е такъв режим ?”

Освен правописа и начина ти на изказване отделен  е въпроса, че без допълнителна информация никой няма да може да ти отговори.

P.S. Темата е  в неправилен раздел !

Поздрави :)

Edit: Припомяйки си кой си, се върнах към темата “Професионалистите Посъветвайте ме !” пусната на 7.12.2010 , в която заявяваш, че искаш релеф а днес 17.12.2010 ( десет дни по късно ) вече правиш маса .
Ако иаистина искаш  съвет - имаш го :  Чети много, после още и после пак.

За начало можеш да започнеш от тук :
http://www.bb-team.org/articles/1466_mini-gid-za-dietite-pri-novatsi#axzz18NpBY5TY

Поздрави :)

Мнението беше редактирано от Ентусиаст на 17.12.10 17:22.

17.12.10
20:00

Значи, тежа вече 65 кг и съм висок 175 имам една хранитлена програма но незнам дали е добра
Ставане:1 чаша вода
Закуска:Миусли с мляко орехи  и  1 филиика с лутеница
Междучасие: Ябълка
Обяд: Супа Плодове
Следобяд Миусли с мляко и
Вечеря месо картофи
Не ми търсете косурите защото не знам дали е добра просто четох и се опитах да съчетая нужните витамини въглехидрати и мазнини ако не е хубава препоръчайте ми вие ;)

С тoва ако ще качваш.. най-вероятно ще свалиш :)

18.12.10
10:50

Emii kaji mi ti nsh nali znaesh ?

18.12.10
10:50

Еми кажи ми нали знаеш. .. ?

18.12.10
11:04

Яж си по-много от киселото мляко с палмово масло, топеното сирене с рафинирани боклуци и хрупай оная захар мюслито с мегазахаридния “плодов” сок! Ще качиш ама боклуци, като храната която ще дъвчеш! Предлагам ти да вземеш да се ограмотиш първо езиково, после се запознай с основите на храненето, тренирането, биологията. Едва след това може да пишеш въпроси! :)

ПП: Предлагам да се напише някаква статия с основите на тренирането и храненето. Ама тая статия да се бута постоянно в лицата  на хора като ей тоя!

Мнението беше редактирано от radostin radev на 18.12.10 11:04.

казано от radostin radev на 18.12.10, 11:04:

ПП: Предлагам да се напише някаква статия с основите на тренирането и храненето. Ама тая статия да се бута постоянно в лицата  на хора като ей тоя!

То Владо Недков ги е свършил тия работи преди няколко години още, ама кой да чете :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1