Какво ще ме посъветвате ?

17.12.10
21:11

Здравейте колеги на форума :) Нов съм във този форум но само в форума :) . Нека ви кажа какво става с мен и какво може би трябва да стане =).
Ходих на фитнес около година и половина активно (понеделник,сряда,петък). Сега съм спрял фитнеса от около може би 3,4,5 месеца , но във нас вече имам лост и разбира се гирички по 15 килограма всяка (могат да се правят и по малко). Така в началото (когато спрях фитнеса и преминах на home fitness) се набирах на лоста максимум 6 пъти ( висок съм 1,80 тежа в момента 90 кила и съм на 17,18 години) В момента във къщи не правя нещо конкретно но за периода от около 3,4 месеца вече мога да правя спокойно 15-тина набиранки :)  (или 3 серии : 1-ва серия 10 2-ра серия 8,10 пак и 3-та серия около 8 ) толкожа са ми силите. Окей за лоста не ми е толкова проблем сега проблема е друг ... корема ми ... имам леко оформено коремче тренирано е (най малкото в фитнеса когато ходех) и сега в нас също правя някакви упражнения за корем (най вече клипове от vbox-a ) Идеята ми е сега да направя корем (не е нужно да е релеф няма да стане лесно при мен) искам просто да направя корем а и без това пролетта съм се нагласил от сега че ще се тича :)
Можете ли да ми помогнете и да ми предложите ефективна програма за корем най важното :) имам колко ... около 3,4 месеца да правя корем  :) Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете с този мой “проблем” (действително нз кое по напред упражнение за корем да правя) Вече от вас зависи дали ще имате желанието да ми предложите хубави упражнения за лост и гири :)

Благодаря предварително                                                    (Извинявам се ако има правописни грешки)

17.12.10
22:30

Ами започни като премахнеш вредните храни от менюто си. Което ще рече - минимално количество храна от лъскави пакетчета и повече храна, която се яде с вилица. Увеличи си дневният прием на вода. Тичането отдавна беше научно доказано, че не е най-оптималният вариант за сваляне на мазнините. Тичането е оптимален вариант за трениране на сърдечно-съдовата система, което пак си е оферта.

Не съм сигурен, че лоста ти у вас ще бъде достатъчно висок, но все пак пробвай да се хванеш като маймуна за лоста и повдигай краката бавно и контролирано нагоре и надолу, а не гравитацията да върши работата вместо теб надолу.

Легни на земята, сложи дъмбела зад врата си и се опитай да докоснеш корема с брадата си ( не би трябвало да можеш, ако можеш - тичай на лекар да ти присаждат ребра, че нямаш ). Опитай така колкото можеш пъти. Ако можеш повече от петнадесет пъти, вдигни крака във въздуха и пак опитай.

17.12.10
23:48

Човек мерси много за помоща започвам от утре примерно да поправя тези неща :) бай дъ лей ;D лоста ми е на височина някъде 2,10   2,20 :) а от лоста до тавана горе е не пове4е от 50 санта :)
Относно храната спирам опакованите неща =) Аз попринцип понеже още съм учащ (11 клас) в голямото ям некви меса (не е проблем ) с хлаб ( О_о хляба да го спирам ли ??? и там подобия на хляб ? )
Относно водата наистина признавам си вода пия мн малко ... (по простата причина че кат почна да пия много и просто ставам като цедка ... ) , ако наистина помага водата в някъв процент ще зема мерки =)

Благодаря много  amistad за съветите :)

18.12.10
13:23

Ами живота като цяло е започнал от водата, така че помага доста, не й се плаши. Просто не пий повече от 4-5 литра на ден, че черния дроб няма да смогва. Ами хляба, когато правиш “плочки” по принцип не е препоръчителен, но повечето българи имат психологичен проблем с отказването на хляб. Поне моето поколение, Вие младите не знам как сте. Ще е хубаво да премахнеш тестените изделия или поне да ги замениш с пълнозърнести такива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1