21.04.05
07:58
в аптеките има ли
би трябвало да има щото болниците го използват тоя продукт а то нали знаеш че почти всичко в днешно време се плаща от пациента тъй чве той ходи до аптеката :wink:
21.04.05
11:12
прегледайте какво сме писали в предишните теми за намирането на глюкоза!
по-здрави 8)
21.04.05
20:27
глюкоза има в всяка една аптека !!! когати драйфаш и си много болен от това и не можеш да се храниш докторите те пращат да пиеш глюкоза това е вид храна само че течна :D
21.04.05
20:42
Това е физиологичен разтвор!
snEjk0 вземи си и пий от нея глюкоза тогава хаха :wink:
както каза Sully_Erna Това е физиологичен разтвор! но щом мислиш че става да си я слагаш в шейка твоя си работа...не мога те спра :D
от тая глюкоза само ще се омазниш,аз съм ектоморф и за три седмици в болницата бях направил солидно шкембенце(и не само),но това е може би защото не съм тренирал и са ми дошли малко конски дозите :wink:
От въпросния разтвор за венозно хранене не виждам голяма полза? Що не си намериш на прах - тъкмо като я ядеш в тоя вид няма да ти е толкова гадна на вкус?
22.04.05
11:09
в ДИЕТИЧНИТЕ МАГАЗИНИ Я ИМА НА ПРАХ И е най удачна но знайте това си е нож с две остриета,който не си напасне дозата всеки едни милиграм даже отгоре който не се усвой след тренировка отива в мастните депа.препоръчително е да се взема с креатина основно.но аз предпочитам с лъжичка мед ,по спокйно ми е а и знам че работи отлино като транспортиращ въглехидрат.Оправдателно е за тези който трудно качват но и те да се гледат че може да опънат колана за 2-3 седмици
23.04.05
10:39
На аптеките има глюкоза ама е малка разфасовка от 65гр мисля че беше и цената е 50-60ст. Което е супер преебавка :lol: Който иска глюкоза да ми пише едно ЛС ще му шитна килограма за 2,70лв. А който си купи над 3кг праа и отстапка :lol: Далавера си е
Толкова открита и явна реклама противоречи на правилата на форума.Моля правете го на лични или по друг начин за комуникация.Благодаря за вниманието kulturista.
23.04.05
12:56
[quote author=“DTC”]snEjk0 вземи си и пий от нея глюкоза тогава хаха :wink:
както каза Sully_Erna Това е физиологичен разтвор! но щом мислиш че става да си я слагаш в шейка твоя си работа...не мога те спра :D
щом от сега говориш такива неща значи си ясен а да съм казал някаде да си я слага в шейка ....
аве незнам кои е ясен....щом си голям разбирач и му препоръчваш да си вземе от нея глюкоза(демек физиологичния разтвор) значи си от най-големите разбирачи
[quote author=“shitboy”]в аптеките има ли
предполагам не му е лошо и не драифа че да си взима физиологичен разтвор,явно му трябва за други цели...но извиняваи че ти нараних професорското самочувствие snEjk0
23.04.05
20:28
Няма смисъл да се влиза в конфликт с човек който явно не е запознат дори малко с нещата(съдя по постовете му).
Медът наистина е по добър от глюкозата,ако не забравя ще потърся материал за него и какви други полезни съставки има.
24.04.05
08:49
Не тебе разбира се :)
24.04.05
18:52
ха ха опа сам се досетих за кой става въпрос... :oops:
25.04.05
15:46
това съм го сънувал ... :D
от меда не се качва така инсулина
въглехидрата в меда е фруктозата
тя попълва,изчерпаните запаси от въглехидрати,първо в черния дроб
не в мускулите ,както прави глюкозата
мед с креатин е много безполезна комбинация,за кретин и за след тренировка
то е хубаво да се взима след трен мед,ама малко,повечето да е глюкоза
25.04.05
17:16
В болниците разтвора е на NaCl + Glucose. Има я в диетичните магазини също.
Глюкоза това глюкза онова ама някои пил ли е наистина??? Защото аз си взех да пробвам...и сега се чудя като гейнера ли да я пия 50гр. разтворено във вода???
03.05.05
20:21
[quote author=“xtasss”]от меда не се качва така инсулина
въглехидрата в меда е фруктозата
тя попълва,изчерпаните запаси от въглехидрати,първо в черния дроб
не в мускулите ,както прави глюкозата
мед с креатин е много безполезна комбинация,за кретин и за след тренировка
то е хубаво да се взима след трен мед,ама малко,повечето да е глюкоза
Не си прав момче,специално прочетох в учебниците и пише,че в меда се съдържа и глюкоза,и фруктоза - както и много други полезни елементи:восъци,белтъци и т.н.Даже се използва при лечение на сърдечно-съдови и дихателни заболявания.Също така се препоръчва при усилена мозъчна дейност.
Ако някой иска да успори ще му кажа учебник който може да намери във всяка книжарница и да прочете.:)
03.05.05
20:36
и всъщност за кво се пие Глюкозата най-вече щото така и не разбрах,въпреки че по въпроса се изказаха видни професори/snEjk0/