19.04.05
13:58
Ами и за този продукт бих искал да Ви чуя мнението...
Струва 20 лв за 60 капсули, което ще рече ЦЕНА ДОБРА, но...
19.04.05
14:41
за мене не работи , т.е. ефекта беше такъв , че не го усетих ,но запомни от мене едно , отслабва се с правилна диета , а не само с хапове , затова да знаеш че хаповете само ускоряват процеса , но основата , т.е. 95% е храненето и тренирането!!!
по-здрави
[quote author=“romeokton”]Ами и за този продукт бих искал да Ви чуя мнението...
Струва 20 лв за 60 капсули, което ще рече ЦЕНА ДОБРА, но...
един железен съвет - не съди за продукта по неговата цена и количество! Например за този продукт, ти трябват две опаковки за месеца, така че вече имаш дадени 40 лв! Ако от тук нататък искаш да говорим - давай! Разфасовките на повечето продукти не са направени за цял месец, а за единствено за удобство по време на пътувания, преносимост и така! Те не са месечната доза, конкретно ти гховоря за този Л-карнитин! 60 таблети са ти за около 15 дена и после? :wink: :?:
[quote author=“mmaxx”]По-добре си вземи на Юнивърсал - 29 лева 60 капсули :wink:
И пак за 15 дена :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Капсулите на Биогейм са по 500мг, така че 60 капсули са за 1 месец. При мен има ефект, но съчетан с хранителен режим и тичане 3 пъти в седмицата. Абе без спорт нищо няма смисъл.
Аз пих Л-карнетина на Биогейм и не бях доволен :? .На Нутрим е по-хубав според мен.
25.04.05
22:06
проста няма никъкв смисъл. То може и 5 кинта да е, като няма ефект за какво ти е.
25.04.05
22:21
ако ви се дават пари най далавера за 50гр. е на мусаши това са си 50 дози по 1 грам и л-карнитина работи основно когато има кардио или тренировка или аеробика.в другите часове трябва вече да се комбинира с 2-3 аминокиселини като холин,инозитол и метионин
за да стане далаверата
[quote author=“Orange”]Капсулите на Биогейм са по 500мг, така че 60 капсули са за 1 месец. При мен има ефект, но съчетан с хранителен режим и тичане 3 пъти в седмицата. Абе без спорт нищо няма смисъл.
Е, и моите капсули са по 500 мг, но пия пои два грама на ден! За да има ефект! Т.е. 120 в месеца! Хитро, нали?