мускулна треска !

22.04.05
13:40

как дасе справя,има ли суплементи или медикаменти които да ме предпазят ?
Моля внимавайте каде пускате темите си! Моля спазвайте правилата във форума!
Емил

22.04.05
14:25

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=5601
има и още доста теми за мускулната треска

23.04.05
00:08

ха ха ха абе не си ли гледал телевизия? сега ще ти кажа как да се оправиш с тая треска. значи като те хване първото като се прибереш от залата е да изпиеш два аспирина но преди това вземи един горещ душ на другия ден пак ще имаш треска но по-малко отиваш си на зала както си трябва и за да превъзмогнеш мускула правиш с малко 1-2 кг повече и така ще стимулираш и ще си цвете после. :) ;)

23.04.05
16:50

[quote author=“mariantomev2”]как дасе справя,има ли суплементи или медикаменти които да ме предпазят ?
Моля внимавайте каде пускате темите си! Моля спазвайте правилата във форума!
Емил

Ами мускулна треска говори освен всичко друго и за недохранване на мускула. За това, си помисли дали имаш достатъчно белтъчини в диетата си. В тази логика, ще ти помогнат : протеини, аминокиселини.

Чети другите теми за треската из форума.

01.05.05
13:52

тпд, сигурен ли си че е от недохранване? Аз доколкото знам муслулната треска се дължи на образуването и натрупването на млечна (или мравчена ли беше) киселина в мускула, а тя е продукт от разграждането на АТФ (или АДФ, и това не помняточно, абе енергийно депо) => мускула е бил нахранен за да има веществото, което да се преобразува...
А лечението на мускулна треска е раздвижването, леко натоварване на същия мускул, но вече дали това е удачно спрямо тренировка, възстановяване и т.н. си решаваш сам

01.05.05
13:58

Млечната киселина е точно отпадъчен продукт. Само че мускулната треска не се дължи на нея, а на микротравми в мускулните влакна. Появява се около 24 часа след тренировка и изчезва за няколко дена.
На млечната киселина дължим паренето в мускулите, след серия с повечко повторения (примерно 10 - 12).

МЕ

12.04.07
15:37

аве мускулната треска значи че има стрес!!! а мускулите благодартение на стреса растат !!! относно аспирина или друго обезболяващо те пречат на синтеза на белтъчините по най-нови иследвания!!!  БЕЗ БОЛКА НЯМА РАСТЕЖ!!! научи се да обичаш болката ако искаш го наричай мазухизам!!! напраил сам много тренировки и нито един пат не сам пил аспирин или друга глупост!!!! това е моито становище!!!

12.04.07
19:14

Друго, което може да помогне е..раздвижване.
Сън, храна и не на последно място, не трябва да се поддаваш на мускулната треска. :)
Правиш си следващата тренировка и си като нов.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1