04.04.06
15:19
Някой ще ми каже ли колко време след тренировката мускула расте ?Колко дни?
04.04.06
15:28
А ако няма следваща?
Примерно ,ако е след 2 месеца следващата тренировка няма да ти растът до тогава нали?
Някой ми беше казал, че до 2 -3 дни растът.Вярно ли е?
Естествено, че след два месеца няма да има ефект. След растежа, който никой не може да ти каже с точност колко продължава, следва постепенно връщане на мускула до първоначалното положение, ако няма ново натоварване, което да затвърди новото ниво. Затова тренировките трябва да се редовни ;)
04.04.06
15:33
До седмица най-много.Зависи от много неща по принцип.Имал съм случай в които спирам за седмица с трена и на 5 и ден усещам, как натежавам и обема на мускуилите се увеличава, а до 5 -ия ден нищо.Така ,че е относително при всеки.
04.04.06
15:38
А баща ми ми прави моАбет ,че как не е тренирал 10 години и имал мускули под мазнините.
Е поне ,ако спреш фитнеса нацяло ли изчезва всичко?
А ако примерно искаш да не трупаш повече мускули ,а да си запазиш сегашните резултати и тяло ,какво се прави?Смисъл тренираш с по-малки тежести по-рядко ли?
04.04.06
15:42
[quote author=“Nask0`”]
А ако примерно искаш да не трупаш повече мускули ,а да си запазиш сегашните резултати и тяло ,какво се прави?Смисъл тренираш с по-малки тежести по-рядко ли?
Може да видиш Кирил Вълчев, как процедира.Той точно това прави.Опитва се да запази това, което е постигнал с леки тренировки и хр.добавки.Като цяло успява донякъде.
04.04.06
15:48
[quote author=“realityman”][quote author=“Nask0`”]
Да но няма плочки и преди години е бил по-здрав.
А той до колкото знам тренира по 15 мин. :shock:
Как така си запазва тялото и какво успява да тренира за 15 мин?
А това ,че мускула се връща в стартова позиция ,ако е вярно значи тея дето се зобат и си хабят живота го прават на вятъра, така или иначе ще им спаднат след време телата.
04.04.06
16:04
Естественно, но то дали си тренирал или не като остарееш ще ти спадне тялото.Съвсем нормално е природата си знае работата.Рано или късно на всеки тялото ще прилича на това на дядо му. :roll:
04.04.06
16:11
Естественно, но то дали си тренирал или не като остарееш ще ти спадне тялото.Съвсем нормално е природата си знае работата.Рано или късно на всеки тялото ще прилича на това на дядо му. :roll:
Да ,направо да се мотивира човек.
Но все пак ще си по енергичен дядка от някои ,които не са тренирали никога дядковци нали?
Това в кръга на шегата.
А след колко години вече не може да вдигаш тежести?
04.04.06
16:17
[quote author=“Nask0`”]
Групата на проф.Павел Добрев показва , че и след 50 год. тялото може да се развива и усъвършенства.Даже знам , че има един на 77 год., който вдига в неговата група.Някой от тях са по на 60-70 години и спокойно си дигат по 80 кг от лег без проблеми.Ще ти дам и един пример на Карл Норбгерг , който на 75 години повдига 210 от лег.
[quote author=“realityman”][quote author=“Nask0`”]
:shock: :shock: лал този колко тежи че ми стана интересно ...
04.04.06
19:25
Ако гледате кеч :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :roll: :roll: може да видите Господин Макмеан който е на 60+ години каква физика има.Абе общо зето с химията всичко се постига......но на каква цена.....
Тренирайте здраво хранете се добре и резултатите ще са на лице :)
04.04.06
19:30
[quote author=“BB_SenTineL”]Ако гледате кеч :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :roll: :roll: може да видите Господин Макмеан който е на 60+ години каква физика има.Абе общо зето с химията всичко се постига......но на каква цена.....
Ето каква: http://www.muscleandfitness.com/images/maf/208789/1163.jpg Дори си заслужи снимка на корицата на новия М&Ф.
[quote author=“manson”][quote author=“BB_SenTineL”]Ако гледате кеч :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :roll: :roll: може да видите Господин Макмеан който е на 60+ години каква физика има.Абе общо зето с химията всичко се постига......но на каква цена.....
Ето каква: http://www.muscleandfitness.com/images/maf/208789/1163.jpg Дори си заслужи снимка на корицата на новия М&Ф.
това от коя година е ?по точно снимката на Макмеян от коя година е
04.04.06
19:41
Еми това е новия брой. Предполагам че е от тези месеци :roll:
Изглежда като правено на шотошоп...и все пак ка то си тренирал на стари години имаш по-добра физика.
04.04.06
21:59
е на ква цена той изруда на 60 години вии 100 ли искате да живеете той на 60 да имам такова тяло то ... кво ти трябва повече тя цената кат я плати на 80 се тая дали ше пукне на 80 или на 85-90 .....
04.04.06
22:44
Като излиза в костюм не му личи.
Е химията сигурно ти реже в годините.
[quote author=“Nask0`”]Като излиза в костюм не му личи.
В Костюм почти на никой не му личи колко е як :)
04.04.06
23:35
[quote author=“AntiHimik”][quote author=“Nask0`”]Като излиза в костюм не му личи.
В Костюм почти на никой не му личи колко е як :)
На батиста личи.
А тоя батиста се е назобил яко явно мускула му нв може да расте повече..
05.04.06
19:46
Да мислим.Дай тебе да питам.
Щом мускула се връща в стартова позиция ,той напълно ли се връща смисъл всекидневните движения и вдигания не го ли поддържат все пак до някъде?
И след колко втеме ,ако не се тренира се връща резултата?
Мускула расте дакато се почива, с тренировката просто го правите по слаб (но тогава даже се разгражда, ако няма АК).В пауза от няколко дни той се въстановява и превъстановява (тази точка трябва да хванем, за следваща тренировка ако искаме да има макс разтеж), ако тренираме преди тази точка претренираме (мускула си седи на едно ниво или се разгражда даже), Ако преминем фазата на свръхкомпенсация (прекалено дълга почивка)тъпчем на едно и също място (все едно започваме от начало и можем да подържаме текущото ниво с малко нарастване)
05.04.06
23:03
А значи не ти спада мускула а само не расте бързо след нова тренировка след почивката така ли?
А 7 дни почивка достатъчни ли са ,за да “хванем” тази фаза на мускула?
На макс растеж?
[quote author=“Nask0`”]А значи не ти спада мускула а само не расте бързо след нова тренировка след почивката така ли?
А 7 дни почивка достатъчни ли са ,за да “хванем” тази фаза на мускула?
На макс растеж?
При всеки е различно но със стажа трябва да сте усетили това вече (колко дена е нужно) при мен са 5
Най-голямото убийство за мускула е безсънието ,времето в което най-много се възстановява.Затова рано в леглата и никви дискотеки :lol: Има и друго правило : Като не спиш ,поне яж :wink:
06.04.06
00:33
Аз нарочно бях пуснал една анкета .. оказа се че поне половината от хората спим по по-малко от 5-7 часа. Кво да правиш .. животът е гаден :evil:
06.04.06
00:43
[quote author=“Nask0`”]
E, за тва може да ти отговори най-добре
djgorgio-ASTOR.Той до колкото знам не тренира вече редовно, а само поддържа формата, а скоро четох някъде из форума , че си дига 200кг от лег без проблем.Как го прави това само той може да ти каже.
Аз нарочно бях пуснал една анкета .. оказа се че поне половината от хората спим по по-малко от 5-7 часа. Кво да правиш .. животът е гаден :evil:
дам.И мен много ме е яд че не мога да се наспивам като хората ама кво да направя като съм нощтна птица :evil:
19.12.10
20:53
Аз искам да попитам защо ми спадат мускулите не съм тренирал от около 2 месеца тренирам, но гири и лицеви опори и то рядко защо така ми спадна мускула не е много, но спадна според мен не е нормално. Мускулите на ръцети ми спадат
Мнението беше редактирано от Тони Николаев на 19.12.10 20:57.