Как бихте постъпили ?

Прескочи до:
JI

22.04.05
22:56

такам занчи тази вечер един пич ме спира и ми иска цигара аз съм заедно с 2 ма приятели и те не пушат нито аз .Той обаче не се маха и вика че иска да ни пребърка . Много се изнервих и зех да ръкомахам .и да го гледам нагло . ОНя беше на около 20 тина аз съм на 15. И ми вика не ме гледай тъй щото ся ше ме набиете ама после ще извикам сички от сот даже малко от тим ... чудех се по едно време дали да му нацепя един и да го наритам ,но незнаех как да постъпя се пак беше от съседния вход и може наистина да познава .
Такива много ме нервят затова се и захванах с този спорт всякакви такива дето се правят на гъзари с връските си
ИДеята е вие как бихте постъпили мислите ли че си заслужава ....
Мене ме е яд че попринцип съм затворен и не познавам много хора да не кажа никой ” с определение газар ” .

22.04.05
23:00

Случвало ми се е! Набиваш му такава, че да те запомни, пребиваш го докато почне да гледа с половин око, а накрая едва ли ще се ебава повече с тебе!!! :evil:  :evil:  :evil:

JI

22.04.05
23:05

дам ама пича сам си каза че не го ебяло за него разбираш ли мене ме дразни това аз познавам еди си кой сот еи ся ще дойде тимаджиите и те( а има двама 3 ма дет тренират в наща зала и сичките са някви грамади дет си праят сериите сас 180 на лег )
а аз някво лапе дет не познавам нокой някак си не върви да биеш като нямаш връзки  :wink:

22.04.05
23:16

Има ги и такива моменти пич...
Но това ти дава още повече стимул за тренировка!!
Помни колкото по як ставаш толкова повече хора ще искат да се запознаят с тебе ;)
И най важното
Повече пот в тренировките, по-малко кръв в боя !!!

DI

22.04.05
23:33

Абе не е съвсем така, фитнеса само козметично те спасява от боя, иначе ако се изправиш с/у някой каратяга и 200 да дигаш... хах иначе аз лично тоя бих го бил така, че след като се събуди да не помни не само мене еми и как се казва ( не се притеснявай в такива случеи да ползваш камани и дърве ).

23.04.05
00:03

Аз се занимавам с Wing Tsun и при нас, както и в повечето бойни школи идеята е да предотвратиш боя преди да се е стигнало до груби изпълнения... ако някои си говори - нека говори, ако казва че познава някой - нека го познава, ако щял да ме смачка от бой нека опита, но до тогава не си заслужава... Ако някои ти посегне отвори портите на ада, но преди този момент -  бъди по-разумният  :D

23.04.05
00:28

[quote author=“Mushmurok”]Аз се занимавам с Wing Tsun и при нас, както и в повечето бойни школи идеята е да предотвратиш боя преди да се е стигнало до груби изпълнения... ако някои си говори - нека говори, ако казва че познава някой - нека го познава, ако щял да ме смачка от бой нека опита, но до тогава не си заслужава... Ако някои ти посегне отвори портите на ада, но преди този момент -  бъди по-разумният  :D

Напълно съгласен. Винаги съм бил против такива конфликти и не веднъж съм предотвратявал такива между мойте подпиинали приятели и някакви неизвестни герои.  :)

23.04.05
08:28

Гледай да не посягаш първи, но бъди нащрек. Ако той ти замахне вече може да му пукнеш канчето!  :wink:

LA

23.04.05
10:06

Знаеш ли,на мене когато ми се случват такива гадории,винаги обмислям варианта някой път в тъмното да хвана като е сам.Така хем вълкът ще е бит,хем няма да се знае кое е агнето : ) : )

Ама да отбележа че само съм го обмислял тоя вариант,така че недей да черпиш акъл от мене...

_V

23.04.05
10:08

[quote author=“DMX”]Гледай да не посягаш първи, но бъди нащрек. Ако той ти замахне вече може да му пукнеш канчето!  :wink:

и аз съм на тва мнение :wink: Плюс това ме самнява да викне сотаджите пък и да ги викне кво? Като са сотаджии да не са супермени :twisted:

23.04.05
10:32

[quote author=“DichoN5”]Абе не е съвсем така, фитнеса само козметично те спасява от боя, иначе ако се изправиш с/у някой каратяга и 200 да дигаш... хах иначе аз лично тоя бих го бил така, че след като се събуди да не помни не само мене еми и как се казва ( не се притеснявай в такива случеи да ползваш камани и дърве ).

Много си прав , и тъи като съм каратист , мога да кажа от личен опит че това е така.

23.04.05
11:11

[quote author=“master”][quote author=“DichoN5”]Абе не е съвсем така, фитнеса само козметично те спасява от боя, иначе ако се изправиш с/у някой каратяга и 200 да дигаш... хах иначе аз лично тоя бих го бил така, че след като се събуди да не помни не само мене еми и как се казва ( не се притеснявай в такива случеи да ползваш камани и дърве ).

Много си прав , и тъи като съм каратист , мога да кажа от личен опит че това е така.

4 години съм тренирал Киокушин ;) Мога да кажа че никой няма да тръгне да върти уширута малашита и така ..Най помага един удар в мътрата и лоу кика ;)
Не ми се е налагало до сега да се бия с умения от карате !!!!
Много по добре е като си як ..Никой няма да тръгне да се ебава с тебе...Щото както дигаш 100 на мъртва така и ще му откъснеш главата ;)

23.04.05
11:16

Мускулната маса помага, но срещу психопати някви си трябват практически умения и не само от каратето, но и с боравене с уръжие и т.н. Аз съм тренирал джудо и го използвах признавам, но по кръчмарски стил само веднъж :) после с линейка го караха. Иначе масата ми помага в работата примерно трудно ми се отварят такива, които нямат приятели или връзки някви както казвате. Абе друго си е като вървиш и земята да се тресе, както е и Джодрджио Астор и Дзвер.
по-здрави

KU

23.04.05
11:18

че го наритам

23.04.05
11:40

Това колко кила вдигаш, колко време си тренирал и колко ти голяма ръката и другите мускили няма никакво значение. За да пребиваш хората просто трябва да имаш такава психика. Винаги гледам да се измъкна без бой, но когато се налага просто се прежалваш и някой си тръгва много зле. Големите мускули могат да помогнат единствено за респект, много хора не биха скочили на някой с огромни баници например.

23.04.05
12:00

Това за респекта,което каза Чукундур е абсолютно така.
В конкретния случай аз твое място тоз нямаше да го набия, щях да го пребия. Пък после нека вика който си ще. Просто всичко е въпрос на ЧЕСТ , поне при мен. Много ме санява някои сотаджия да тръгне да се занимава с хлапе на 15 години.
Мен ако някои които в видимо по малък от мен ме набие ще ме е срам да кажа на някой, а пък едвам ли да викам някои да му отмъщава.

23.04.05
13:23

За такива глупаци само боя му е маиката така че Живко нали знаеш Бои И Ебане не се връщат  аре жив и  :здрав  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

23.04.05
17:00

Вие добре учите момчето да го нябие, ама не сте на неговото място и никой от вас не носи последствията. :) Ама онзи ако наистина после го намери и го счупи? Аз ако съм на мястото на онзи и група хлапета ме:

Набиваш му такава, че да те запомни, пребиваш го докато почне да гледа с половин око

После определено ще ги намеря тези хлапета!

А пък:

и аз съм на тва мнение  Плюс това ме самнява да викне сотаджите пък и да ги викне кво? Като са сотаджии да не са супермени

Не са супермени но и не е нужно за да ошамарят 15 годишно момче така че като види кола на сот да бяга надалеч :)

Такива конфликти по добре да се решават без бой, особено пък в случая :)

MI

23.04.05
17:30

честно казано аз също ще се опитам да мина без бой , просто е много първобитно да тръгна да се бия за каквото и да е било.
по-здрави
ПС.стреми се да избягваш подобни ситуации , т.е. почити 100% съм сигурен , че може да не попадаш в такава ситуация!

23.04.05
17:40

... айде и аз ще се изкажа... Как бих постъпил... ми незнам, сега съм пред компютъра не на улицата пред някъв нещастник дето ми се репчи, не мога да преценя.  :lol:

НАистина без бой е най-добре, а честта... нея само ти може да си я отнемеш, никой друг не може да ти я вземе без твое разрешение. Колкото и странно да звучи.

п.п. Междо другото, мен още не ми се е оправило натъртването на бицепса от една простотия... 2 седмици почти не го тренирам. Така че... без бой. Мир и любов да има, най-вече любов. :lol:  :P

JI

23.04.05
18:01

и аз съм да не се стига до бой и не искам ... но идеята че тоя идва и почва да се заяжда да пита къде живеем как се казваш туй онуй при това е някакав от съседния вход ... вообще тая страна ми е писнала  тея дебили мутрите незнам докога ше имат власт тука май вечно  .
Иначе всеки път като мина 10 и половина или се прибирам 10 и половина винаги има полицейска кола която ако случайно не си нося личните документи да ме глоби и да ме разпита , но  като стане нещо такова полицай никога наблизо няма ... ае поздрави
яко тренировки ... мреси за мненията интересно ми беше да прочета и вие какво мислите ... :)
А и калоянчо ако онзи ме намери и е сам добре идеята е ако ме намери докато е с още 1 2 ма ...:)

E той мутра ли е братле?
Не е мутра.
Имате два варианта - единият - подминавате го и не му обръщате внимание.
Другият - два туца и бой, бой, бой....
Ама бой.
Бас се хващам с който иска, че няма да отиде да каже на мутрите(които между другото едва ли познава толкова добре) че 15 годишни хлапета са го пребили.
И бас че мутрите няма да се занимават с лапета; не се притеснявай, братле, и те работят за пари...

23.04.05
22:54

Всичко което казахте досега е вярно.
Искам само да ви кажа че оня като е 20 годи6ен не го знаете къв изрод каратист или кик-боксъор е.И както сте трима такъв бой 6те ви тегли че 6те го запомните.Аз знам един дет ся е на 20 и от 6 години тренира кик-бокс.Та тоя един пък съвсем сам е пребил 4 4овека(и то не 15 годи6ни).6том оня е запо4нал конфликта зна4и по4ти сигурно е можел да ви спука от бой.Тъи 4е по добре по-мирно. :)

23.04.05
23:26

Абе не се замесваи с човек които не познаваш ,външния вид много лъже - ако ти изглежда някоя клечка , може и такъв да е че с един в главата в безсъзнание ще те остави , така че си траи .По принцип аз никога при каквито и да било обстоятелстване се бия докато не тръгне някои да ми посяга , това и на теб го препоръчвам.

VA

24.04.05
00:50

Тцтц тва е много кофти работа!Аз в такав случаи бих се защитил по какавто и да е начин.Не трябва да позволяваш на такива да те мачкат!Тои сащност пребаркал ли те е?

JI

24.04.05
01:29

не не се и опита само се заяде ... :) ае поздрави и без такива конфликти щото освен че са безмислени е адски как дакажа недостойно :)

EZ

24.04.05
01:53

на мен ми се случи нещо подобно миналата година-Лятото вървя с един приятел по улицата  двама роми ни срещатат  на пътя и ни питат колко е часа,обаче ние нямаме часовник и им казваме че незнаем.Оня ми вика дай ми 50 ст на заем,а аз му отвръщам че нямам.Циганина ми вика чакай да те претърся дали нямаш(в този момент не  носех пари в себе си) и като видяха че нямаме нищо казаха няколко “заплашителни” думи,направиха се на играчи и си тръгнаха.Те въобще не бяха здрави,а бяха “нормални”(175,70-75 кг)нищо особено и не бяха мускулести,но ние тогава бяхме много високи и много слаби и неможехме да окажем никаква съпротива.Ако ни срещнат по случайност това лято такъв бой ще им дръпнем че няма да могат да се съберат после по улицата.Стана ми много гадно в този момент-дори и да носех пари и да ги бяха взели мен нямаше да ме яд толкова за парите колкото че съм стоял като олигофрен и нищо не съм можел да направя.В този случай мирно аз не бих могъл да се измъкна.
Подрепям идеята че първо трябва да опиташ по мирен начин преди да налиташ на бой.

24.04.05
02:03

Да ама като ти се е случвало няколко пъти, почва да те избива на агресия!!!! Мене ме ограбваха като бях 8ми клас 3 пъти! Започнах с бойни изкуства да се занимавам, бодибилдинг и преди 3 месеца пак се опитваха да ме ограбят двама, ама копелетата не знам дали са оживели, щото ги блъсках по стълбовете на улицата като парцали! (точно тогава бях и малко като назобан - прекалих с трибестана за една седмица и...)! Въобще не сме си говорели - като казаха дай парите че ще те пребиеме директно ги заблъсках, омръзнало ми е от тъпи парчета! Бившата ми приятелка я бяха ограбвали, даже и веднъж били, така че налитам на бой веднага!!! :evil:  :evil:  :evil: Грубо звучи, но това е реалността!

AR

24.04.05
03:31

YODA
затова съм съгласен с теб! В случея най-добрия вариант е първо биеш после питаш.Мен само веднъж се опитаха да ме ограбят някакви циганета когато бях на около 10 години обаче явно незнаеха че футболистите бягат бързо :lol: (тогава тренирах футбол).
А ако сега се опитат да ме ограбят никак няма да им бъде лесно.
JiVk0
споко недей да се нервиш от този глупак много.Аз имам горе долу същия проблем само че този е на моята възраст и несмее да ме удари защото това би означавало да го убия някоя вечер.Просто баща му е някакъв шеф и онова лайненце синът му като се разкарва с бодигардовете на баща си се прави на мъж......а като е без тях дори ме поздравява :lol:  :lol: .От една случка преди години.... още помни че непрощавам!
Все пак ако има как се опитвай да избегнеш побоите те неводят до нищо добро!!

24.04.05
09:06

Ееее пичове колко такива истории имам породено от стероидите. и френдове, които са правили адски глупости. Мога да разказвам до утре сигорно такива глупости.
по-здрави

Аве каратист бил. Ко ще и нинджа да е. Всичко е в главата.
Едва ли има много такива хора, които са толкова бързи и силни, че без риск да могат да пребият три нормални, яки момчета.
Даже и да има, те едва ли са улични джебчии. Въобще, едва ли живеят от джобните на 15-годишните.
И силно се съмнявам те преди бой да викат на помощ майките си бащите си. В смисъл да викат: “Дай да те пребъркам, щото познавам един батко, дет е толкова и толкова як!”
Самият факт, че го е казал, показва, че и него го е било страх.
Даже май повече, отколкото вас, момчета, просто е играл тарикат за да ви вземе стотинките.

MI

24.04.05
10:00

бе както се казва ,куче което много лае - не хапе.
по-здрави

LA

24.04.05
10:10

мойта идея е най-добра!

VA

24.04.05
12:08

Какавто и да е желателно е да избегнеш боя,но ако няма друг изход и тва е решение на проблема!И на мен преди са ми са се случвали такива работи и са бе преджобвали,но сега си отмащавам като се опитат да ме пребаркат :twisted: .

24.04.05
13:57

Абе ако някой много ти се напрай не може да не се за6тити6 ама просто трябва да внимава6 с кого са забърква6.Някви пропаднали цигани или наркомани мноо ясно няма да ги търпи6.Веднъж с един приятел от каратето спукахме  от бой един мангал дет ми иска6е цигари,пари... :twisted: Ама има хора с които просто не ти е работа да се забърква6.Не знай6 какви изроди са или какви изроди познават.

24.04.05
16:08

[quote author=“Mussolini”]Просто всичко е въпрос на ЧЕСТ , поне при мен. Много ме санява някои сотаджия да тръгне да се занимава с хлапе на 15 години.
Мен ако някои които в видимо по малък от мен ме набие ще ме е срам да кажа на някой, а пък едвам ли да викам някои да му отмъщава.

Абсолютно вярно, защото понякога срамът тежи много.

24.04.05
16:26

Избягвайте да си хабите силата че на другия ден в залата нема да имате сила и ще си провалите тренировката  :wink:

24.04.05
16:54

Ако си умен не би трябвало да мислиш че онзи те обезчесява Живко.
Може да е бил под влияние на опияти и т.н...  Вие в момента се чудите дали сте по яки от онзи за да го пребиете? Външния вид може значително да подведе. Някой който е тренирал кикбокс/таекуондо/бокс поне 3-4 години при лично тегло 70кг, може без проблем да се справи с 1 който е 100 кг. А ако е куражлия може да натупа и 2-3 по 70кг. Въпроса е в това че човека отсреща може да извади нож/пистолет и тогава нещата може да свършат лошо.

Веднъж се опитаха да ме ограбят в Дианабад, пича беше доста изнервен. Първо ме пита имам ли пари и без да чака отговор ми налетя с една в главата, успя да ме удари още два пъти. След което се изправих ударих го 2 пъти в лицето(2рия беше доста силен и го свали) но после предпочетох да го оставя. Няма смисъл, такъв и да го пребиеш за него става само по добре и той става герой. Не го бърка че ще го бият много или малко. Ако бях продължил - току виж извадил някое ножче и тогава можеше да се нараним сериозно.
Съветвам ви да се опитвате да избягвате конфликти. Аз основно разчитам на респектиращ външен вид и мисля че става. Когато си здрав и едър малко хора търсят конфликт с теб :)

24.04.05
18:20

Нема Тим нема Сик Бой сега му е времето пък и ако случайно ти се правят некви (съмнявам се) спасявай се.Аз освен че съм си як (минута реклама) си нося и един ГЛОК за такива а той ни прави равни, не че някой в общината ще ми каже нищо де ....

09.05.05
15:29

а) Ще почерпя човека цигара :)

б) Ще се усмихна  :D и ще си тръгна.

RE

09.05.05
18:56

[quote author=“Epoc”]Има ги и такива моменти пич...
Но това ти дава още повече стимул за тренировка!!
Помни колкото по як ставаш толкова повече хора ще искат да се запознаят с тебе ;)
И най важното
Повече пот в тренировките, по-малко кръв в боя !!!

еи тва е човека и е от моя грат. само тай Ерос на туй му са казва изказване

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1