20.12.10
14:32
Adipokill - fitness1.bg/scitec-adipokill/
OxyELITE Pro - fitness1.bg/usplabs-oxyelite-pro/
Dren - silabg.com/bg/5086-MHP-DREN.html
20.12.10
14:54
Oxy ест :)
20.12.10
15:28
казано от Георги Рачев на 20.12.10, 14:54:
Имаш опит с трите продукта!?
казано от Bojidar Jordanov на 20.12.10, 14:32:
Adipokill - fitness1.bg/scitec-adipokill/
OxyELITE Pro - fitness1.bg/usplabs-oxyelite-pro/
Dren - silabg.com/bg/5086-MHP-DREN.html
OXY
казано от Кольо Пияндето на 20.12.10, 15:28:
Разби го направо :D
————
Ще тренираш ли яко ?
Кардио 6 от 7 дни ?
Stizm препоръчвам.
И Redline също ама дозировката му е странна :D
Ako ще мързелуваш пробвай с Оксито
20.12.10
18:12
казано от emzo на 20.12.10, 17:16:
————
Ще тренираш ли яко ?
Кардио 6 от 7 дни ?Stizm препоръчвам.
И Redline също ама дозировката му е странна :DAko ще мързелуваш пробвай с Оксито
Лично аз си мисиля, че Redlin -a на VPX ще е скандален. ;)Ако нямах други планове за януарската ми суплементация, щях да го пробвам :P
А от изброените три, аз бих заложила на Adipokill - Scitec ;)
казано от emzo на 20.12.10, 17:16:
————
Ще тренираш ли яко ?
Кардио 6 от 7 дни ?Stizm препоръчвам.
И Redline също ама дозировката му е странна :DAko ще мързелуваш пробвай с Оксито
И аз си мислех за Оксито но някои използвал ли е ADIPOKILL защото и за него не са лоши отзивите, пък и съставките са добри
Мнението беше редактирано от Bocko на 20.12.10 19:11.
20.12.10
19:37
Естествено, че нямам опит с трите продукта и никога няма да намериш такъв човек. Първо защото да заложиш на Scitec за такъв продукт си е загуба на време и най-важно, защото който е пробвал Окси, не е имал нужда да пробва друго. А Дрен е продукт на крайно непопулярната в България фирма MHP и вероятно са единици използвалите го. Така че реално питаш дали да избереш номер1 фетбърнърът в света, унгарският нутрим или продукт, за който в този форум не можеш да получиш достатъчно мнения.
Така че преди да се опитваш да се правиш на интересен с “Пробвал ли си и 3те !?”, си изтрий темата.
Защо темата да се изтрие след като не я е пускал той. Само коментара може да си изтрий :D
20.12.10
19:59
Опс, не прочетох от кого точно е коментара и все пак, мисля че отговорих на голяма част от въпроса ти, макар да не бе насочен точно към теб отговорът ми.
Да. Закоето ти благодаря :) а само последно да те питам Oxy-то с BCAA ли да го комбинирам и на коя марка
20.12.10
22:13
Аз лично предпочитам БЦАА, макар че и комплексни аминокиселини ще ти свършат работа, имай предвид, че неовкусеното БЦАА е отвратително на вкус и не е за лиглъовци. Комплексни амино - Гаспари 8000, ISS Амино 2200.
БЦАА Scitec е абсолютно чиста суровина, така че не се мятай на някакви по-скъпи марки, няма разлика, идеално е.
Успех!
@Георги Рачев - по-спокойно го раздавай, не си човека да определя кое да се трие.
1. Адипокилл не е никак лош .... като за жена.
2. MHP не са безизвестни
3. Chill down
21.12.10
00:43
emzo, извини ме, вината за разводняването на темата е моя. Целта ми беше да бъдем максимално полезни на питащия.
Георги Рачев, не съм част от администриращия екип на форума, съответно нито решавам кое да се трие, нито имам възможност да го правя. Реагирах по този начин, защото мнението е безполезно заради липсата на аргументация (дадената от теб по-късно няма особена практическа стойност). Мненията от типа ‘абе един пич ми каза, че негов приятел е чувал, че продуктът Х е мега-ефективен’ правят форума безполезен. Не си прав в твърденията си за трите продукта, които си написал в мнение №7 от тази тема. Нямам намерение да слизам отново на нивото ти.
Bojidar Jordanov, имам личен опит с OxyElite Pro и Adipokill, както и преки впечатления от приятелката ми, която също ги приемаше. Ето какво мога да споделя (съвсем на кратко):
OxyElite Pro е чудесен енергетик и фет-бърнър. Имах сила и енергичност, термогенният ефект не беше много силен, но продуктът работи. За мен недостатък е относително голямото количество стимуланти на нервната система, което съдържа. Хората с нисък праг на толерантност към тях не е лошо да внимават, особено когато приемат кофеин и от други източници. Приятелката ми се оплака от тежест в стомаха от OxyElite Pro и заради този дискомфорт спря да го пие, но макар за кратко - също имаше резултати.
Adipokill е по-слаб енергетик, което на фона на казаното за OxyElite Pro не е непременно недостатък, а и твърде лесно се компенсира. Приятно впечатление ми направи отличният контрол върху апетита - както при мен, така и при приятелката ми. Смея да твърдя, че също е работещ продукт, въпреки че при мен OxyElite Pro леко го превъзхождаше като ефективност.
Тези два фетбърнъра вероятно ще дадат резултат при един подходящ и адекватен хранителен режим. Обмисли момента със стимулантите в тях, когато правиш своя избор. Разбира се - нищо не може да ти бъде гарантирано 100%, независимо от суперлативите за OxyElite Pro. От Dren нямам никакви впечатления, а само предположения на база написаното на етикета му... затова ще се въздържа от коментар за него. Извини ме и ти за разводнената тема, но така или иначе нямаш полза от мнения, дадени наизуст.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.12.10 00:45.
21.12.10
02:56
@Емзо - далеч не съм на мнение, че MHP са безизвестни и определено не съм го формулирал така.
@Кольо - Не ме разбирай погрешно, определено нямам нищо против теб и ако трябва да съм честен те уважавам, защото се броят на пръсти грамотните хора в този форум (реално и в интернет пространството като цяло). Но мнението ти си беше чист опит за заяждане, не мисля че авторът си е помислил, че някой е пробвал и 3те продукта, които между другото са доста странно избрани опции.. всякакви теми “ОКСИ ИЛИ ФАЙЪР” има, но тук двата продукта определено не са от най-обсъжданите и просто иска мнение дали си струва да си даде парите за окси или адипо би му свършил същата работа.
Както и да е, мисля че изборът е ясен и има хепи енд.
Весели празници на всички!
А за Anabolic xtreme stimulant x какво е мението ви silabg.com/bg/3073-ANABOLIC-Xtreme-STIMULANT-X.html
24.12.10
09:43
OxyELITE Pro е твоя продукт ; )
27.12.10
16:49
Или може да пробваш новият бърнар на Gaspari - Phenorex.Описанието пак звучи много добре,може да са успели вече да направят свестен бърнар :)
пробвах адипокила и мога да ти кажа, че освен че бях мега изнервен друго не усетих. по добре бъди сам когато го употребяваш , че току виж си биинал някой,...хаххаахаха ....истина е обаче аз го изхвърлих в кофата ...не искам пролеми с всеки около мен
10.06.12
00:01
Момчета помогнете малко !!! Поръчах си Адипокил кажете как да ги пия и кога да ям да не сгреша нещо .
Четох доста противоречиви мнения за Oxyelite.
Може ли да споделите от личен опит страничните ефекти в ежедневието при редовен прием?
Какъв оптимален ефект мога да получа от една кутия?
Ще се радвам и на препратка.
Благодаря предварително за отговорите.
Здравейте колеги :) Едно приятелче има да сваля около 8-10 кг. мазнини спрял се е на следните хранителни добавки. Моля да помогнете в избора. Стажа му в залата е повече от 1 година и половина , за сега се е спрял на детонатрол , но иска да добави още една добавка за по-добър ефект :) Добавките са следните:
1. Adipokill / REVEX – 16
2. GN Acetyl L-Carnitine