Болка

21.12.10
10:48

Здравейте ,за първи път пиша във форума ,но от доста време го следя с интерес.
Моят проблем се появи от лежанката... правих си нормалните килограми и в последната серия усетих нещо като разпъване,отлепяне,опъване ... в дясната гърда ... незнам как точно да го определя ,защото стана за първи път и то много бързо .
На сутринта има лека болка при движение и незнам какво да правя. Някой знае ли от какво е , случвало ли се е на някой и може ли някой да ми даде мнение с какво и как да го третирам ,защото отбягвам да посещавам лекари не ми се иска и да прекъсвам тренировките си . Благодаря ви предварително!
П.П. Пиша ви на сутринта след случилото се.

21.12.10
15:08

На мен ми се случи подобно нещо  в края на тренировката - болки в  лявата гърда  , все едно болки в сърцето и сърдечната област, отидох до бърза помощ защото си ценя здравето разбира се пък и съм малко страхлив и се оказа невралгия  от физическо претоварване.Казаха ми да пия аналгин и да мажа областта с фастум гел или диклак ,  няма значение дали твоето е болки заради мускула или нервите мисля че фастум гел ще ти помогне и в двата случая така че успех.

21.12.10
15:32

Ами моето е от дясно (дясната гътда) и по скоро е болка в сухожилието не е постоянна и силна болка която те кара да стискаш зъби , а една не много силна , но за сметка на това много дразнеща болка която ме кара постоянно да мисля до какво ли ще доведе , ще отшуми ли или ще нарастне ...само се  надявам  да не  е нещо сериозно

21.12.10
15:42

Може да си се претоварил или да си растегнал мускула!?

21.12.10
15:44

Моята болка също беше лека , но при всяко движение се обаждаше и ме притисняваше , намажи го с фастум гел наистина няма да си навредиш дори и да не се подобри няма какво да изгубиш - пробвай , и разбира се - не тренирай докато не отмине болката.

21.12.10
16:21

Добре смятам на пробвам вашите идеи , но говорих с е доста хора и повечето ми казаха ,че съм разтегнал мускул .. можело да стане от много неща ,но главно от недобро загряване .. Та сега въптросът ми е как се  третира разтегнат мускул ще помогнат ли тези кремове при такава травма и задължително ли трябва да спра тренировките или може просто да го карам по-леко и да не натоварвам прекалено травираната мускулна група ..

21.12.10
17:22

Разбира се, че не трябва да тренираш , добре е да се изясни  обаче разтегнат мускул ли е , скъсано  мускулно влакно ли е , частично скъсано сухожилие ли е , почини си няколко дни , за по леки  травми изписват ренаприл гел  , фастум гел , диклак , волтарен емул гел  , за по тежки работи  обаче се пият разни работи които ги изписва лекаря, така че почини 3-4 дни и го мажи с нещо по твой избор, и ако продължи може да посетиш лекар , успех и си пази здравето за тренировки има време.

21.12.10
17:29

Благодаря много смятам да постъпя както казваш и дано мине бързо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1