Синини

23.04.05
14:38

Моя проблем не е точно билдърски, но предполагам, че дори и такава контузия може да се получи в зала. (Ако може да се нарече) травма-та я получих по странни обстоятелства- един съученик ме изпусна и сега имам една огромна надлъжна (от ръб) синка на външната част на бедрото. Лошото е че стана след едно здраво кардио и дори след няколко дни продължава да ме боли мускулът докато ходя :( . Искам да попитам дали има начин да се мажа с нещо, за да ми мине по-бързо?

23.04.05
16:45

Първо му чушиш главата на съученика ти, после... :), после нямаш нужда от мазане.

НАтъртила си мискула и си поскъсала някои кръвоносни съдчета. Нищо страшно, минава много бързо и аз получиш наскоро такова натъртване на бицепса, пак при странни обстоятелства, но минава безпроблеми, може би най-добре да не товариш толкова мускула за да се възстанови по-бързо, аз бицепс не съм правил още, днеска ще го метна. :D

23.04.05
21:03

:lol: Ми не мога да му счупя главата, защото е билдърче и много си го обичам, ама така е като се лигавим- играчка-плачка става. Мерси много за отговора :D

23.04.05
21:12

[quote author=“Kaia”]:lol: Ми не мога да му счупя главата, защото е билдърче и много си го обичам, ама така е като се лигавим- играчка-плачка става. Мерси много за отговора :D

хаха :lol:  Игааати билдърчето, да те изпусне. хаха Така ли си изпуска щангите върху... врата :P /това в кръга на лигата :P /

Доста момичета имат разни сининки по краката/от разни ситуации:)/, не е прецеден, няма какво да му мислиш. :)

23.04.05
21:19

[quote author=“tpd”][quote author=“Kaia”]:lol: Ми не мога да му счупя главата, защото е билдърче и много си го обичам, ама така е като се лигавим- играчка-плачка става. Мерси много за отговора :D

хаха :lol:  Игааати билдърчето, да те изпусне. хаха Така ли си изпуска щангите върху... врата :P /това в кръга на лигата :P /

Доста момичета имат разни сининки по краката/от разни ситуации:)/, не е прецеден, няма какво да му мислиш. :)

:lol: Абе да ти кажа щангите не мърдат за разлика от мен. Кво беше там “да бе мирно седяло...”- така е кат шаваш бели стават, а тва момичетата най-добре го знаят :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1