22.12.10
00:20
Muscule Marinade- Какво мислите, подходяща ли е за мен, стаж 1 година- 16 години, 60 килограма 170. Цел- покачване на мускулна маса(може и с омазняване) Кажете мнението си, ще ми помогне ли да кача, взех я 1- 2 пъти, дава адски много сила..... Но дали помага за възстановяването?
Помага за възстановяването, но не мисля, че помага толкова много за мускулния растеж. Най-сигурният начин за мускулна маса е храната.
22.12.10
01:06
Прекалено рано ти е за такава добавка. На 16 с 1 година стаж не виждам закъде е цялото бързане. 100 на 100 имаш много какво да изпипваш и откъм хранене, и откъм трениране. Остави този род добавки за когато ще имаш нужда от тях и си вземи един протеин.
22.12.10
10:57
Прочети ревюто на соломон кейн той перфектно дал обективна оценка.За тези пари дето си дал ако беше взел 10-15 кг телешко месо щеше да имаш 2 пати повече ефект
22.12.10
12:27
ММ е наи-доброто на пазара от този клас продукти или поне от тези които съм пробвал аз
в момента пия Гаспари суперпъмп и трябва да кажа че е просто смешен продукт в сравнение с ММ
имаи в предвид че не ме можеш да възлагаш на предтренировъчен продукт да се грижи и за възстановаването ти
там вече влизат в ролята си протеина които взимаш след тренировката яденето и сънят
2-ри човек който е под 18 и казва че пие Мъсъл маринеид , И в описанието на продукта пише че не е подходящ за хора под 18 и на кутията и по ревютата в сайтовете ама все с малки букви най-отдолу , поради факта че си на 16 и тялото ти още подраства още повече си 60 килограма а не някое пълно момче, като го вземаш редовно можеш да очакваш главоболие, високо кръвно , също не е изключено сърцебиене , да не говорим че има шанс да си вдигнеш кръвното налягане перманентно , това е яко зорене на твоя млад организъм.
а иначе в отговор на въпросите ти : да , възстановява защото има бцаа в състава и , и мускулна маса ще качиш ако се храниш правилно , с омазняване едва ли ако се храниш добре , аз те съветвам да взимаш 70% от препоръчителната доза на продукта.
22.12.10
14:58
даже 50 % от дозата
аз самият съм на 35 и тежа около 90 кг и 2 седмици бях на половин доза пради да мина на цяла