20.04.05
20:33
Аиде даите прогнози за мача без да се заяждате и да пишете кои по добар и кои по слаб :) за позналите ще има по едно браво и потупване по рамото! :twisted:
не че съм левскар ама 2:1
21.04.05
15:37
Левски : ЦСКА = 3:1
[quote author=“Emil_mlo”]САМООООООО ЦСКА!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
[quote author=“aeshna”][quote author=“Emil_mlo”]САМООООООО ЦСКА!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Всичко отива под ножа братле! :)) САМО ЦСКА!!!
по-здрави
абе Йода, излагаш се бе! Предлагам да си спретнем веднъж един мачч, вместо трен и да си начупим тибиите! Много обичам да чупя чорбарски кокали! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Стадионът разбира се ще е този на “Черно море”, тамън някои и плаж могат да облажат!
Какво се излагам, цялото ми семейство са ЦСКА-ри, Милен Петков ми е Чичо, баща ми беше адвокат на голяма част от отбора преди 1-2г., та ги познавам голяма част от тях (имам и автографите на целия отбор от 99г. - лично)! Какво повече да ти кажа...
[quote author=“YODA”]Какво се излагам, цялото ми семейство са ЦСКА-ри, Милен Петков ми е Чичо, баща ми беше адвокат на голяма част от отбора преди 1-2г., та ги познавам голяма част от тях (имам и автографите на целия отбор от 99г. - лично)! Какво повече да ти кажа...
САМОООООООО ЦСКА братле в събота ако ходиш на мача викай здраво! И аз съм на стадиона и ще бием говеждата сган :)))
по-здрави
23.04.05
09:02
Аве незнам колко точно че е резултата,но мисла че Левски ще победи :)
[quote author=“aeshna”]много силно ме съмнява че тъпата Чорба ще бие!
Смешна работа :)) Белчо такова хубаво интервю от Ицо взе, а сега се излагаш :) е бива ли?
по-здрави
23.04.05
10:52
според мене левски ще победи , ако не с лични усилия , то поне с тези на съдията ,иначе не съм нито за левски , нито за цска.
по-здрави
23.04.05
13:43
Кво толкова спорите мачът ще бъде Х :wink: :wink:
има ли значение колко ще свърши мача,така или иначе футбол е малко вероятно да гледаме,но дано да се лъжа :wink:
ХИХИХИХИХИ
Кво ви казах по-горе???? :lol: :lol: :lol: :lol:
САМО ЦСКААААААААА :!: :!: :!: :!:
23.04.05
21:15
[quote author=“Callo”]ХИХИХИХИХИ
Кво ви казах по-горе???? :lol: :lol: :lol: :lol:
САМО ЦСКААААААААА :!: :!: :!: :!:
Ти ако си доволен на такава победа - ЧЕСТИТО!!!
ЦСКА не заслужаваше да победи днес, но съдията беше на друго мнение. :roll:
Не че ние бяхме много силни де, но... както и да е съдията си свърши работата в крайна сметка
:evil:
Честита победа момчета браво!
САМО ЦСКА
ВИКАЙТЕ И ПОДКРЕПЯЙТЕ ВЕЕЕ, а не като при левскарите седнали и почнали да критикуват!
по-здрави
23.04.05
23:31
[quote author=“Lanfear”]съдията срещу Левски 1:0 :evil:
Какво ти е виновен на теб пък съдията. Много добре си ръководеше мача.
24.04.05
08:56
ми аз мача не съм го гледал , ма като гледах репортажа , ми то си имаше 100% дузпа .Иначе за поведениетона съдята незнам какво е било , но както винаги , типично по български съдията е виновен.
по-здрави
Съдията по мое мнение беше слаб, въпреки че за нашите условия е добър :) И ЦСКА заслужено си бихме и подкрепяхме отбора и не критикувахме е моля тези и от двете агитки, които се правят на цигани и ходат да критикуват да си помислят пак каде се намират, защото явно са объркали мястото и то не им на стадиона.
Поздравявам всички фенове независимо от кои отбор!
по-здрави
24.04.05
10:49
мачът си беше много скучен, ама бихме, което си е най-важното:) стига сте ревали за съдията.... не разбирам кво ви пречи той??? честита 30 титла на най-добрия български отбор :D 8)
Жалко, че не съм видял темата по-рано :) Но все пак преди мача дадох едно рамо за ЦСКА:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=5478&highlight=%D6%D1%CA%C0
Така, че браво на нашите :lol: :lol: 8)
:) еми такова за съдията....
Според мен свири слабо,бях на стадиона и видях нещата отблизо.Нямам нищо против ЦСКА.Мачът като цяло не беше на високо ниво , но пък Левски като че ли имаше повече и по-добри атаки /няма кво да се лъжем / .....не смятам ,че победи по-добрия-това е всичко!...
Това е въпрос на тактика. Аз през цялото време се кефих на начина по-който играха нашите.. и смятам резултата за реален и заслужен.. а за вашите незнам :)
хехе :) Да бе,много може да се изпише по този въпрос.Само ,че сериозно подозирам ,че ако почнем да спорим .....не се знае къде ще му излезе края и в какво ще се превърне тая темичка :)...
Все тая,аз не държа особено вече на БГ футбола.Не си заслужава просто
26.04.05
09:48
Аз пък никога не съм харесвал футбола като спорт.Както един познат вика “Егати спорта гониш една топка гониш я гониш я риташ и после айде пак наново почваш да я гониш ” :lol: .Толкова колективен спорт и толкова късмет има няма как да се предвиди нищо там неможе да влезеш във някакъв план график.Може да си най добрия но да не вкараш.Топката хвърчи на някъде и никой незнае къде ще се тупне къде ще подскочи.Не е като щангите знаеш си днеска имам 3 по 8 със 100 кила другия месец със 105 и т.н..Малко не са ми присърце тези спортове
те повечето колективни спортове са с непредвидим победител,това ги прави толкова интересни за народа,иначе във всеки спорт играят много пари - спонсори,реклами...
Ванка, ти си голям фен на силовите спортове и затова така мислиш по въпроса, но и както Ицо Христов каза, че футбола е хубав и атрактивен спорт и цяла Европа го обича. Това не пречи на силовите спортове и вижте, че за едно републиканско по културизъм миналата година при 8лв. билет нямаше свободно място в зала “Христо Ботев”. Има мачове за 1лв билет, на които няма публика и т.н. Иначе на мен ми е много кофти за щангите и силовия трибой, защото там при свободен ход има 20 човека в залата плюс всичките роднини на състезателите- срамна работа за феновете и за федерацията! Уж богата федерация!
по-здрави
ПП Културизма все пак то се вижда по зрителският интерес е най-атрактивен.
[quote author=“Kulturista”]Аз пък никога не съм харесвал футбола като спорт.Както един познат вика “Егати спорта гониш една топка гониш я гониш я риташ и после айде пак наново почваш да я гониш ” :lol: .Толкова колективен спорт и толкова късмет има няма как да се предвиди нищо там неможе да влезеш във някакъв план график.Може да си най добрия но да не вкараш.Топката хвърчи на някъде и никой незнае къде ще се тупне къде ще подскочи.Не е като щангите знаеш си днеска имам 3 по 8 със 100 кила другия месец със 105 и т.н..Малко не са ми присърце тези спортове
Няма слаби спортове има слаби спортисти. Всичко може да се превърне във върховно занимание, стига да си достатъчно прозорлив да откриеш същността му.
Но за съжаление, това футболното, което гледаме по родните терени няма нищо общо със спорта. Така че... :o