Добавки за новата година

22.12.10
11:39

След нова година като ми свършат добавките мисла да си взема нещо различно.

1.Протеина.Искам да пробвам този (пре)хвален scitec.Ама кой да избера и каква е разликата ?
-Scitec 100% whey isolate
-Scitec 100% whey protein professional
-Scitec 100% whey protein

Или пък SCIVATION Scivation Whey ?

2.Аминотата ще са Now bcaa на прах

3.Креатина ще е Green MAG
4.Мисла и таурин да взема

22.12.10
12:34

Протеинът, ако ще е на тази марка и трябва да се посочи измежду изброените, то вземи изолата (имай предвид, че е с аспартам)! Останалото е ОК. Тауринът може да си го спестиш.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.12.10 12:57.

22.12.10
16:20

Предишната ми кутия беше Scitec изолат, не че не ми хареса, но нямах търпение да свърши накрая. Вкусът е добър (пробвала съм само шоколад 2 пъти), обаче разтворимостта е под всякаква критика. След което си взех Vpx Syngex, вкусен е и се разтваря перфектно както в студено мляко, така и в леко затоплено. Все пак Scitec са много добра фирма и ако разтворимостта не те притеснява, ще ти свърши добра работа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1