Не знам дали е нормално

21.12.10
15:53

Значи вземаха ми кръв , както обикновенно супер некадърно .Цяла седмица вече ме боли ,  в началото ми се струва че беше по-зле  .Чак преди 2-3 дена ми посиня мястото .Чудя се дали факта че тренирам му пречи да се оправи , защото 1 седмица според мен е доста време , а и да добавя че последно време не спя добре и явно това оказва влияние на заздравяването. Вие как мислите ?

22.12.10
08:20

Спукали са ти вената. Често го правят като не внимават. Трябва да минава вече, аз лично не спирам тренировки при такава ситуация.

22.12.10
16:46

Човека преди мен е прав. Спокойно, случвало ми се е и на мен - няма страшно, бавно и полека ще ти мине (ако вече не е минало). Я кажи поне къде ти взимаха кръв да не ходя там, че и аз много мразя така, не че е нетърпимо, но определено болката дразни?

BobbyB

05.02.11
20:03

Аз мисля, че са ти нацелили някой нерв. При мен така се случи и ме боля ръката сигурно 2-3 седмици, през които се сещаш не можеш да ходя на фитнес от болки. Абе изобщо лекарите са толкова некадърни, че......

казано от Aleks Boyadzhiyan на 05.02.11, 20:03:

Аз мисля, че са ти нацелили някой нерв. При мен така се случи и ме боля ръката сигурно 2-3 седмици, през които се сещаш не можеш да ходя на фитнес от болки. Абе изобщо лекарите са толкова некадърни, че......

Обзалагам се,че манипулацията не е извършвана от лекар,а от медицинска сестра.Отделно не са нацелили нерв,а още по-отделно изобщо не е безобидно така нареченото спукване на вена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1