Диклак гел VS Фастум гел

АН

19.12.10
13:18

Дайте първо да ги диференцираме.

Темата беше редактирана от Анонимен на 23.12.10 20:34.

22.12.10
10:54

Еми използвал съм и 2-та продукта предполагам говорим за диклак гел и фастум гел защото има и диклак за пиене

и двата са нестероидни противовъзпалителни средства  , и двете се използват при болки , отоци , възпаления  ревматични и травматични костно ставни и мускулни болки , диклака  активното му вещество е диклофенак ,  на фастума е кетопрофен , и двата съдържат алкохол,  на една цена, вършат еднаква работа според мен и са ми подействали еднакво и добре когато съм се мазал и с 2-те , използвал съм ги  когато  си имах проблеми с китката ,  при мускулни болки от претоварване (от работа)  и при други по незначителни случаи, нещо рзтегнато, наскоро невралгия  и т.н. като цяло добри продукти  ти казваш да ги диференцираме но те  според мен много си приличат.

22.12.10
11:10

Ползвал съм Диклак и мога да кажа ,че с нищо не ми помогна.За фастум гел не мога да кажа нищо , но бих ти препоръчал Дийпрелийф.Много съм доволен от него болката минава за 2 - 3 дни и като се намажеш те запарва доста.

22.12.10
13:41

@Anonymous, по какви признаци да ги диференцираме??

22.12.10
14:12

Дяволски нокът е твоя крем

22.12.10
15:51

В момента съм контузен ползвах и 3те и най-много съм доволен от Дийп Рилийф доста ме загрява болката изчезва и направо се отпускам (:

23.12.10
01:28

аз не харесвам фастум... по метода на изключването :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.07.12 15:37.

23.12.10
15:12

Algasan!
Друго не ти трябва.

АН

23.12.10
20:34

Принципно съм ползвал и 3-те продукта и мога да кажа, че всеки от тях помага при различен вид болка.
При мене беше така: за предмишниците и бицепсите ползвах и 3-те, и най-доволен бях от дийп релийф; за кръста ми помага фастум гел, а диклака - лактите и капачките.

@FaceOff
Да ги сравним в действие, съставки и цена. Целта е да споделим личен опит.

30.12.10
20:16

Аз лично съм ползвам 2-та вида,но на мен Кетопрофена ми помогна много повече!Всичко много зависи от организма,фармацевти са ми казвали,вместо да се спори пробвай и 2те,което на вас ви хареса!За да се избегне плацебо ефект :D,недейте се влияйте от чуждото мнение,а съдете по себе си!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1