19.12.10
13:18
Дайте първо да ги диференцираме.
Темата беше редактирана от Анонимен на 23.12.10 20:34.
Еми използвал съм и 2-та продукта предполагам говорим за диклак гел и фастум гел защото има и диклак за пиене
и двата са нестероидни противовъзпалителни средства , и двете се използват при болки , отоци , възпаления ревматични и травматични костно ставни и мускулни болки , диклака активното му вещество е диклофенак , на фастума е кетопрофен , и двата съдържат алкохол, на една цена, вършат еднаква работа според мен и са ми подействали еднакво и добре когато съм се мазал и с 2-те , използвал съм ги когато си имах проблеми с китката , при мускулни болки от претоварване (от работа) и при други по незначителни случаи, нещо рзтегнато, наскоро невралгия и т.н. като цяло добри продукти ти казваш да ги диференцираме но те според мен много си приличат.
Ползвал съм Диклак и мога да кажа ,че с нищо не ми помогна.За фастум гел не мога да кажа нищо , но бих ти препоръчал Дийпрелийф.Много съм доволен от него болката минава за 2 - 3 дни и като се намажеш те запарва доста.
22.12.10
15:51
В момента съм контузен ползвах и 3те и най-много съм доволен от Дийп Рилийф доста ме загрява болката изчезва и направо се отпускам (:
23.12.10
01:28
аз не харесвам фастум... по метода на изключването :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.07.12 15:37.
23.12.10
20:34
Принципно съм ползвал и 3-те продукта и мога да кажа, че всеки от тях помага при различен вид болка.
При мене беше така: за предмишниците и бицепсите ползвах и 3-те, и най-доволен бях от дийп релийф; за кръста ми помага фастум гел, а диклака - лактите и капачките.
@FaceOff
Да ги сравним в действие, съставки и цена. Целта е да споделим личен опит.
Аз лично съм ползвам 2-та вида,но на мен Кетопрофена ми помогна много повече!Всичко много зависи от организма,фармацевти са ми казвали,вместо да се спори пробвай и 2те,което на вас ви хареса!За да се избегне плацебо ефект :D,недейте се влияйте от чуждото мнение,а съдете по себе си!