02.12.10
22:59
Здравейте, предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела. Доста се почудих къде точно да пусна темата си... :) Ето го и проблема - на 16 години съм, висок съм 170 см и тежа 65 кг., откриха ми дискова херния :(. Забраниха ми да вдигам тежко. Знам, че съм още много малък за такава травма, но.. :( доста ми мърмореха доктори, родители и т.н... та въпроса ми е мога ли да постигна здраво, стегнато и красиво тяло чрез упражнения със собствено тегло или някакъв друг тип тренировки? Ако е възможно, ще ви помоля да ми дадете малко повече информация. Другия проблем е, че се чувствам отпаднал, не зареден с енергия..някак “заспал” ако това може да се поправи, ще съм ви благодарен да ми помогнете!
Благодаря предварително!
По(-)здрави :)
03.12.10
07:54
Може да постигнеш хубаво тяло, но наистина трябва много внимателно да подбереш упражненията и начина на изпълнение. Не съм разбирач или лекар, затова не се наемам да ти давам съвети. Трябва да се консултираш със специалист. Относно чувството за отпадналост...най-вероятно се дължи на лош хранителен режим.
23.12.10
01:30
“Относно чувството за отпадналост...най-вероятно се дължи на лош хранителен режим.” - съгласна! а за другото... и аз незнам... дисковата херния е увреждане на междупрешленните дискове, може би не трябва да товариш гръбнака...
Има уникални цени на маратонки и обувки само в моловете. Аз си намерих монитори - цени на мишки около 10лв. с подложка в подходящ цвят. Майка ми си все рецепти за готвене. Сред тези рецепти за готвене има невероятни ястия. Откакто готви по тази книга си облизвам пръстите всеки път. А тези монитори - цени за които ти говоря са наистина много добри и мишки ще вземеш. Тъкмо ще си намеря обувки и ще разгледам за лятото цени на маратонки.
Мнението беше редактирано от chokolatche на 11.08.11 14:38.