Податлив съм към акне,да използвам ли добавки,или не ?

23.12.10
11:59

Здравейте,94 набор съм,тренирам от 3 години,тренирал съм и тренирам главно силово,не целя красиво тяло и големи мускули,не съм пил никви добавки! И тъй ся искам някаква добавка само за СИЛА!!! И най-важното да не приченява акне,че аз сега съм пъпчив,пък  камоли и добавка да подсили акнето....
Малко инфо.
70 кг.
1.71 висок.

Темата беше редактирана от Hurricane на 23.12.10 12:00.

HE

23.12.10
12:36

Бирената мая ще ти свърши работа за акнето, освен ако не е твърде много или в тежка форма.
Иначе според мен не ти трябват добавки на тея години и не се знае кое и как ще ти се отрази.
Има шанс да ти се каже “вземи това или онова” и след това да се чудиш що си като орехова торта в муцуната.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.12.10 12:36.

23.12.10
15:09

Само не си взимай аминокиселини на БиоГейм, аз използвах такива 3 месеца, спрях ги преди 1 месец и още ми излиза акне, но е по-добре вече. Не знам какво има вътре, но не е нормално. Аз спортувам адски много, ям качествена храна само, пия вода в нормите и т.н., но от тези добавки ми излезна акне на челото и на раменете.
На 22 години съм, не да съм в пубертета. По-добре изчакай с добавките, особено тези за сила са доста химия. :)
Взимай витамини допълнително и пий достатъчно вода, силата много ще ти се дигне, колкото и странно да звучи.

23.12.10
15:41

Biogame и Nutrim не са марки които трябва да се използват , особено за биогеим имаше информация че в състава на протеините и геинерите има брашно и какви ли не още щуротии , по-добре да се избягват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1